2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده بدجوووور!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1447 بازدید | 93 پست

منم با نظر دوستان موافقم 

سياهه واسه زماني كه تو جهيزيه ات ميبري خونه داماد 

موقع طلاق طبق ان ميتواني پس بگيري ، چون تو خونه ان هست . 

الان براي شما كارايي نداره مگر اينكه بخواهين تو فاميل بخوانيد براي كلاس گذاشتن و اين جور كارا 

كه من موافق نيستم 

بعدم ادم به مادر همسرش توهين نميكنه 

بگه موش !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به خدا منم چنان جای مادر شوهرش و شوهرش عصبانی شدم که نگو خیلی پرو تشریف دارن هم هیچی جهاز نداده ...

بعد میاد میگه زرنگ بازی دارن میکنن خدددااایااا چه حرف ها چه چیزا آدم شاخ در میاره، والله ما کلی جهاز بردیم آخرشم هیچی نگفتیم خوبه والله

من       دختر          بارانم   👑    من       همان    بوی       نم       بارانم    👑    من        همان     هوای        بارانیم      👑
جواب منو بده لطفا برام سوال شده مهریه ات چند تا سکه هست  ؟ داماد هم جهاز میده هم زیر بار مهریه ...

عزیزم چه ربطی داره حالا 

مگه جهزیه چند میلیون میشه که جای مهریه رو هم بخواد بگیره؟!

جواب منو بده لطفا برام سوال شده مهریه ات چند تا سکه هست  ؟ داماد هم جهاز میده هم زیر بار مهریه ...

۱۵۰ تا سکه مهریه هم هست.جهیزیه رو گرفته جز چوب و لباسشویی

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
نمیدونم:(

اسی اول پدرت حرف زور زده.بعدم خودت بی ادبی کردی انتظار دیگ ای نباید داشته باشی 

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

عزیزم همه جهیزیه با داماده بعد شما میگی خیلی پولکی و زرنگن؟دیگه جهیزیه رو تقبل دارن توی این شرایط باید خداروشکر کنید نه اینکه دندون اسب پیش کشیو بشمارید و لیستشم بخواید

اونایی که چشم دیدن منو ندارن آب هویج بخورن😉✌

حرفای هیشکدومتون قابل قبول نیست. هی ک سالها میگذره رسم عجیب و غریبی درست میکنید.. فراهم کردن زندگی و اسباب‌ با مرده نه زن.. خوبه والا دختر بدیم وسایلش بدیم.. کادو درسته نه اینکه موظف باشیم به مرد جهاز بدیم. این رسم فقط بین شماست. ما عربا از این رسما نداریم. داریم ک کادو میدن مثل ماشین یا طلا یا تیکه هایی از وسایل خونه اونم اینکه هرچی خودشون بخان. مثل یخچال یا لباسشویی.. بقیه وسایل هم داماد میده. پ مرد چکاره حسنه این وسط 

کاربری قبلیم.. شهرمن اهواز ✌️.. سلامتی همسرم و عشقمون صلوات مهمونم کنید. 🙏❤️مرسی خواهرا. 

برام جالب شد. تو شهرتون این رسمه که داماد جهیزیه بیاره و عروسی هم بگیره یا رسم شماست؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
خیلی به خونوادم توهین میکنه خیلی..

اكثر مردها دنبال بهانه اند تا باهات دعوا كنند 

خودت نبايد اجازه بدي به خانواده ات توهين كنه 

حالا باهم مشكل داريد به خودتون مربوطه چيكار به مادر و پدر هم ديگه داريد !!!

کاری به رسمتون ندارم که درسته یا غلطه ولی خوب شوهرت وقتی خواستت باید این چیزارم میپزیرفته 

ولی یه تجدید نظر بکن و توام کوتاه نیا 

شاید شانسته که الان بشناسیشون مسیرتو عوض کنی

خیلی بده که مادرشوهرت انقدر موذیه خودش هیچی نمیگه و شوهرتو میندازه جلو و شوهرتم پشتت نیست تو زندگی چطور میخوای به این مرد تکیه کنی

❤تا خدا بنده نواز است     به خلقش چه نیاز......❤
بی دلیل یعنی؟ هیچ بحثی؟ اختلافی؟ حرفی نداشتین؟

چرا خیلی.تا دلت بخواد بحث داشتیم و دعوا.تا دلت به خونوادم توهین کرده.منم ایندفعه بهش گفتم چون حسابی از دست مادرش کفری م

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
حرفای هیشکدومتون قابل قبول نیست. هی ک سالها میگذره رسم عجیب و غریبی درست میکنید.. فراهم کردن زندگی و ...

حالا مگ اسی عربه؟؟

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰