2821
2789

سلام پسرم هشت سالشه کلاس دومه سه هفته پیش ساعت ۱۲/۳۰شب که خواب بود خواهر کوچیکش که حالش بد شد و‌ما دست پاچه شدین نمیدونستیم چیکار کنیم فقط جیغ میزدیم از اون شب پسرم خیلی میترسه شبا که میخواد بخوابه میترسه بره تو اتاق اینم بگم که کنار خودمون میخوابه یا شب که خوابه از خواب میپره و از ترس میلرزه.تنها نمیمونه

ازش پرسیدم کسی اذیتت کرده میگه نه میگم پ چیه از چی میترسی میگه یه فیلم وحشتناک دیدم الان فکر میکنم واقعا وجود داره خیلی میترسم اتفاقی برا بچه ام بیفته 

تنها نمیمونه.اینطور نبود خیلی بچه شجاع و زرنگی بود خیلی ناراحتم دیگه دارم دیونه میشم تو رو خدا راه حل بهم نشون بدین بتونم کمکمش کنم 

همسرم تو را دوست دارم ؛♥️و این دوست داشتن !حقیقتی است که مرا به زندگیدلبسته میکند ...💋

خوب به نظر همون جیغا روش اثر گذاشته تو سنیه که خیلی ترس از دست دادن نزدیکان دارن بهتره با یه مشاور مطرح کنی .صفحه دکتر کاظم زاده تو اینستا رو فالو کن چیزای مفیدی راجع به ترس میگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب به نظر همون جیغا روش اثر گذاشته تو سنیه که خیلی ترس از دست دادن نزدیکان دارن بهتره با یه مشاور م ...

میتونی پیجشو برام بنویسی سرچ کنم 

همسرم تو را دوست دارم ؛♥️و این دوست داشتن !حقیقتی است که مرا به زندگیدلبسته میکند ...💋
2825
2823
2791
2779
2792