2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم آرزوم همينه ببينم اون لحظه چي ميخوان بگن

اگه شد بگو مواظب باشین بچم بچتونو نخوره یه وقتی 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مگه برا نظر دیگران زندگی میکنی عزیزم

براي نظر اونا زندگي نميكنم ولي حضرت علي گفته آنچه را براي خود ميپسندي براي ديگري هم بپسند من حرفم اينه كه شما كه انقد عاشق پسرين چرا همش براي من دعا و آرزوي دختر ميكنين از اين رفتارشون تعجب ميكنم 

ميگم اونم بدتر ميكنه همش عكس دختر نشون ميده ميگه اين دختر شماست

خخخ چند سالشه خواهرشوهرت؟چقدر بچگانه رفتار میکنه

شمام هر وقت همچین کاری کرد کلی با ذوق و شوق نگاه ب عکسه کن بگو اره ان شاءالله ک دخترم این شکلی بشه جوری ذوق کن و خودتو مشتاق نشون بده ک خودش تعجب کنه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
بابا چرا انقد حساسی؟ معلومه خودتم دلت میخاد بچت پسر باشه و از دختر داشتن احساس کمبود میکنی...وگرنه ا ...

منم همین کارو کردم ...فکر کن بهم زنگ زده میگه فلان دعاروبخون فوت کن به شکمت پسر شه منم گفتم خوت اولین بچت دخترشد چی شد...اینا بماند بدنیا اومده بود تواسم نظر میدادن میگفتن  فاطمه بزار من عاشق اسمه هستم اما نزاشتم گفتم بزرگ شه بگه چرا گذاشتی یا توصدا کردن بشکنن ..یا دیدی که تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن گفتم به شان حضرت فاطمه توهین میشه نزاستم بزارن چون براهمه کری خونده بودن براشون سنگین اومد اسم ایرانی گذاشتم میترسیدن مسخره کنن

نه خب منم چون دست ما نيست از اينكه اونا تعيين ميكنن بدم مياد

اصلا برات مهم نباشه حرف همچین ادمایی حتی ارزش فکر نداره چ برسه ب ناراحتی و استرس

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
بابا چرا انقد حساسی؟ معلومه خودتم دلت میخاد بچت پسر باشه و از دختر داشتن احساس کمبود میکنی...وگرنه ا ...

آخه من كه هنوز جنسيت بچم مشخص نيست از اينكه كسي كه خودش آرزوي پسر داره برام آرزوي دختر ميكنه تعجب ميكنم