2777
2789
عنوان

کی گفته هرکی خواهر داره خوشبخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست

دقیقا بیخود گفتن. همشون اینجوری نیستن. من الان خواهر 8 سال کوچکتر از خودم باعث غصه ی این روزام شده. اصلا به فکر من نیست. با یکی از اقوام اصرار به نامزدی دارن و می خوان تو عید نامزد کنن. منم مجردم. اصصلا به فکر آبرو وآینده ی من نیست و به خاطر اون عید امسال و بعد از اون قراره کوفتم بشه 😢به خدا اگر اون نبود من الان سرحال و خوشحال بودم و هیچ مشکلی نداشتم ولی با این کارش چن ماهه روحم داغونه. الانم نمی دوم چه جوری با این قضیه کنار بیام. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همشون خوبی؟ 

در ظاهر آره 

ولی دیدم که یه خواهر چه جوری عمر و زندگیشو به پات میریزه و حاضره جونشو برات بده و یه خواهر دیگه پاش بیفته چطور بهت حسادت میکنه و تا پای خراب کردن زندگیت پیش میره.....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
در ظاهر آره  ولی دیدم که یه خواهر چه جوری عمر و زندگیشو به پات میریزه و حاضره جونشو برات بده و ...

اتفاقی توی فایلای کامپیوتر به یه اسکرین شات برخوردم از چتش با دوستش 

دوستش فحشایی میداد به من بعد خواهرم میخندید بهش بعد من اصلا ندیدم این دختره رو تو عمرم! یه بار زنگ زد گفت گوشی رو بده بهش گفتم خوابه برگشت گفت دروغ میگی! 😑 من نمیدونم چیکارش کردم به خدا 

گاهی خیلی اذیت میشم عین روح میمونه عین یه همخونه هرچی هست خواهر نیست حتیی چندین بار بهش گفتم بیا تلا ...

خب خودت شروع کن ب خوب کردن رابطتون.ماهم باهم دعوا میکنیم حتی گاهی شدید مثل دوتا دشمن😂😂اما هیچوقت رازهامون ب کسی نمیگیم تواین دعواها.قهرم داریم حتی اما خیییلیی صمیمی هستیم.پس یه رابطه تلاش میخاد اونم دوطرفه

خب خودت شروع کن ب خوب کردن رابطتون.ماهم باهم دعوا میکنیم حتی گاهی شدید مثل دوتا دشمن😂😂اما هیچوقت ر ...

والا این کوچکترین اتفاقی تو خونه بیوفته سریع به دوستاش داره گزارش رد میکنه 

مامانم میگی گاهی میترسم جای طلایی چیزی رو بگه به اینو اون

دقیقا بیخود گفتن. همشون اینجوری نیستن. من الان خواهر 8 سال کوچکتر از خودم باعث غصه ی این روزام شده. ...

خب شاید اون ازدواج کرد راه برا توام بازشد و موقعیت خوب برات پیش اومد بعدم یه دخترمجرد بهترازدوتا دخترمجرده

دقیقا بیخود گفتن. همشون اینجوری نیستن. من الان خواهر 8 سال کوچکتر از خودم باعث غصه ی این روزام شده. ...

کجای کتاب خدا گفته خواهر کوچتر یا برادر کوچکتر باید بمونن تا خواهر و برادر بزرگتر ازدواج کنن و فرد آیده آل رو پیدا کنن. شاید شما نخواید حالا حالا ازدواج کنید تکلیف خواهرتون چیه این وسط. بجای این حرفها و ناراحتی ها براش آرزوی خوشبختی کن. از خدا بخواین به زودی زود شما هم ازدواج موفق داشته باشین.

میشه بپرسم شما و خواهرتون چند سالتونه

خب شاید اون ازدواج کرد راه برا توام بازشد و موقعیت خوب برات پیش اومد بعدم یه دخترمجرد بهترازدوتا دخت ...

ببخشیدا اون فقط 18 سالشه هاااا. یه جوری می گی یه دختر مجرد بهتر از دوتاست که انگار چه خبره. خب صبر کنه. نمی میره که

من آخرای  26 م. اون 18

حساس نباش اصلااا.خب منم باخاهرم همینطور بودیم من کوچیکترم بعد برامن هی خاستگارمیومد خاهرم بیچاره هیچی نمیگفت من دوس نداشتم قبل اون ازدواج کنم ازطرفیم دوس نداشتم بگن دوتادخترمجردن و خاستگارندارن واین شدتصمیم گرفتم ب ازدواج فکرکنم اما موردخوبی پیش نیومد.تا اینکه الان خاهرم میخادازدواج کنه ومن مجردم.قسمت رونمیشه پیش بینی کرد.درثانی اون ازدواج کنه موقعیت شمام بهترمیشه .فکرکن ازدواج نکنه وچندسال دیگه توبشی سی ساله و اون بیست وچندساله و هردو مجرد این خیلی بدتره.