2777
2789
عنوان

تک فرزندی.... حیاتیه لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم چندتا بچه میخواست همیشه ... 

هردومون ۳تا بچه بودیم هم من هم همسرم... پدرمادرهامون پشیمونن میگن ایکاش بیشتر داشتیم..‌‌..

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
یعنی عید به عید آدم میدیدی ؟ دوستی همسایه ای چیزی نداشتین ؟ این دیگه تنبلی خودت بوده 

چرا هم دوست داریم هم همسایه.... ولی عید که خونمون شلوغ میشه و مهمونا میمونن رو دوست دارم آخه خونمون بیستر وقتا خلوت و ساکته...

خواهر دقیقا منم مثل توام 

بعد زایمان از کار افتادم

افسرده شدم و همسرم به یه ورشم رفت 

کلا خیلی وقتا توی زندگی تنهام

خب با این شرتیط یه دونه بزرگ کنم کار شاخی کردم

چون خودم دیگع نایی ندارم

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
بچه ها من با شوهرم مشکل دارم..... واقعا تو این شرایط ایا صحیحه بچه دوم?

وقتی به ادامه زندگی مطمئن نیستی دیگه سوال کردن نداره به نظرم

وقتی بچه ی شما خواهر برادر میخواد پس امید داره به زندگی مشترک شما....

من یدونه نیستم خودم ولی از ده سالگی تو خونه تنها شدم و مثل یدونه ها بزرگ شدم ، و الان متنفرمم از رفت ...

تنهایی ربطی به تعداد نداره گاهی اوقات میان جمعی و باز تنهایی آزارت می ده!!!  حداقل مجبور نبودی خرابکاری های خواهر و برادرت درست کنی یا جلو خانواده شوهر به خاطر رفتار برادر یا خواهرت سرافکنده باشی و مجبور نبودی هزینه جهیزیه و سیسمونیت خودت به عهده بگیری!!  کلا نگران مسائل مادی نبودی!!

بچه ها من با شوهرم مشکل دارم..... واقعا تو این شرایط ایا صحیحه بچه دوم?

نه اصلا 

حرف های اینجا رو جدی نگیر 

بچه نیاز به یه محیط اروم از لحاظ روحی و اقتصادی و عاطفی داره

یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜

دوستانی که اصرار دارید تک فرزندی خوب نیست حتما یکی بیار ،پشیمون میشی و بچه ات تنهاس ، ی باره دیگه صحبت های اسی رو بخونید خواهشا .ایشون میگه با همسرش مشکل داره . ی بچه دیگه بیاره که چی بشه، ی نفر دیگه هم درگیر مشکلات خانوادگی بشه . تک فرزندی وقتی بده که شما همه جوره شرایط داشته باشی حتی انرژی لازم واسه تربیت بچه رو هم داشته باشی فقط واسه کلاس گذاشتن بگی نه ، الان با این شرایط اقتصادی و خانوادگی که بعضی ها دارن بخدا بچه دوم ظلمه،  ی بچه داشته باش هم و غمت بشه همون یکی