الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هردومون ۳تا بچه بودیم هم من هم همسرم... پدرمادرهامون پشیمونن میگن ایکاش بیشتر داشتیم....
آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت براممعجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
من یدونه نیستم خودم ولی از ده سالگی تو خونه تنها شدم و مثل یدونه ها بزرگ شدم ، و الان متنفرمم از رفت ...
تنهایی ربطی به تعداد نداره گاهی اوقات میان جمعی و باز تنهایی آزارت می ده!!! حداقل مجبور نبودی خرابکاری های خواهر و برادرت درست کنی یا جلو خانواده شوهر به خاطر رفتار برادر یا خواهرت سرافکنده باشی و مجبور نبودی هزینه جهیزیه و سیسمونیت خودت به عهده بگیری!! کلا نگران مسائل مادی نبودی!!
دوستانی که اصرار دارید تک فرزندی خوب نیست حتما یکی بیار ،پشیمون میشی و بچه ات تنهاس ، ی باره دیگه صحبت های اسی رو بخونید خواهشا .ایشون میگه با همسرش مشکل داره . ی بچه دیگه بیاره که چی بشه، ی نفر دیگه هم درگیر مشکلات خانوادگی بشه . تک فرزندی وقتی بده که شما همه جوره شرایط داشته باشی حتی انرژی لازم واسه تربیت بچه رو هم داشته باشی فقط واسه کلاس گذاشتن بگی نه ، الان با این شرایط اقتصادی و خانوادگی که بعضی ها دارن بخدا بچه دوم ظلمه، ی بچه داشته باش هم و غمت بشه همون یکی