2777
2789
عنوان

نامرده میخواد دبه کنه

312 بازدید | 16 پست

یه فیلم داشت از تلویزیون پخش میشد شوهرم گفت میدونی این مرده کیه گفتم اره تو مرد اهنی بود میگه نه بابا تو مردان ایکس بود..گفتم آخه کجاشون شبیه همن..میگه شرط؟؟گفتم باشه سر چی؟؟گفت هر چی..گفتم اگه من درست گفتم باید برام گوشی بگیری شنبه..گفت تو چی منم گفتم من لباس عید نمیگیرم اگه تو درست گفتی..خلاصه حرفم درست بود و جناب همسر الان میگه من یادم نمیاد..نامرده نامرررررددد..پیف

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا همیشه زندگیتون همینطور زیبا باشه 

خوشبخت باشید

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
کی؟؟

شاید منظورش اینه که شرط بندی گناهه. 

ولی بین زن و شوهر گناه نیست . میدونستین؟

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود