2777
2789
وای خدایا فرهنگ آپارتمان نشینی عطا کن کلا فرهنگ همسایگی عطا کن ماهم که ویلایی هست خونمون آپارتمان رو ...

بخدا هر روز از دست یکیشون در عذابیم

۸ واحدیم کلا

یکی از یکی بی ملاحظه تر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو که داغ دلم تازه شد.این مشکل جای پارک،مشکل لاینحل و همیشگی ماست.حتی روی در زدیم که جلوی در پا ...

تازه یسری هی میومد یکی از واحدا ماشین میذاشت جلو در پارکینگ ما اصلا نمیشد ماشینمونو ببریم ده واحده این پلاک روبرو همه زنگا را زدیم همه انکار کردن که این ماشین مال ایناست آقا باز ما زنگ همه را زدیم گفتن وای گفتیم ما پراید نقره ای نداریم کل کوچه را زنگ زدیم همسایه های دیگه اومدن دم در گفتیم یعنی این ماشین بی صاحابه کل پارک رو برو.خونه همه جا جار زدیم بعد باز همسایه ها پیگیر شدن ی خانم بی نهایت پرو پرو از همون آپارتمان روبرو اومد بیرون رفت سوار ماشین شد همه بهش چیز گفتن صداشو انداخت تو سرش من چمیدونستم ماشین منو میگین مگه من فقط ماشین پراید نقره ای دارم شوهرم گفت من که گفتم کجا پارک شده بیستا ماشین که اینجا پارک نکرده بودن جالبه برگشته میگه خب چیکار کنم پارکینک ندارم ماشینمو مجبورم بذارم اینجا که دوربین داره حالا دوربین خونه مارا میگفت پررو 

بخدا هر روز از دست یکیشون در عذابیم ۸ واحدیم کلا یکی از یکی بی ملاحظه تر

درک میکنم عزیزم واقعا همسایه بد مایه عذابه . هیچ قانونی هم نیست بریم ازشون شکایت کنیم برخورد جدی کنن بترسن . 

تازه یسری هی میومد یکی از واحدا ماشین میذاشت جلو در پارکینگ ما اصلا نمیشد ماشینمونو ببریم ده واحده ا ...

چه پرو بوده.ما یک معضل دیگه هم داریم،خونمون نزدیک مسجده،خوب در حالت عادی که فقط نماز جماعته خود اهالی محل میرند و مشکلی نیست،اما امان از این که یک شب شهادتی،مناسبتی چیزی باشه و روضه باشه.ماشین رو پارک میکنند جلوی در میرند روضه😔یکی نیست بگه خوب تو حق الناس گردنته،اون نمازی که تو میری میخونی قبوله که ما باید یکساعت دنبال صاحب ماشین بگردیم،که بتونیم ماشینمون رو از تو پارکینگ خودمون دربیاریم؟😒

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

ببشعورن دیگه اسمشون روشونه 

بی شعووووور 

خدا نصیب هیچکی نکنه این آدمای احمقی که اسمشون همسایس ولی دیگرانو آزار میدن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

وای گفتی یکساعت که داشتن سوت و هورا میکشیدند و کادو باز می‌کردند نمیدونم تولد بود چی بود.الانم دختر گلش داره هنر نمایی میکنه پیانو میزنه بعد از هر آهنگ هم سوت و جیغ تا نوبت قطعه بعدی بشه.

عصر باشد وتو باشي يه فنجان چاي داغ😍
اه تو از این همسایه های چندشیاا بابا شب جمعیس ول کن دیکه ماهم داریم از اینهمسایع ها تا یکی خونمون می ...

دقیقا،حالا ما چون بچه هم نداریم اصللا صدامون در نمیاد خونمون سوت و کوره،بماند که زرزر بچه هاشونو کتک کاری زن و شوهر و دعوا هاشونو تحمل میکنیم،حالا سالی یبار برا ما مهمون میاد ساعت یازده و نیم بودا،زارت زارت زارت کوبید رو دیوار.کوووووفت.منم از خودش یاد گرفتم جیکش که در میاد میکوبم با مشت

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

یه بار یه نفر از یه محله ی دیگه اومد ماشینشو جلوی ساختمون پدرم اینا پارک کرد رفت. بعد دزدگیرش روشن شده بود نصف شب همینطور بی وقفه بوق میزد همه رو عاصی کرده بود. دیگه پدرم و همسایه ها دیدن صاحب ماشین پیدا نمیشه زنگ زدن پلیس جرثقیل اومد ماشینو برد.😂ما هم دیگه تونستیم بخوابیم

🤔
تازه یسری هی میومد یکی از واحدا ماشین میذاشت جلو در پارکینگ ما اصلا نمیشد ماشینمونو ببریم ده واحده ا ...

🤣🤣🤣وای خدا چقدر داغون بود

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
اه تو از این همسایه های چندشیاا بابا شب جمعیس ول کن دیکه ماهم داریم از اینهمسایع ها تا یکی خونمون می ...

خوب بی ملاحظه این دیگ..اگ فرهنگ آپارتمان نشینی ندارین یکم مطالعه بفرمایین شاید داخل ساختمان بیمار بود ک سروصدا اذیتش کنه..اه اه متاسفم واسه اینجور ادما ..ادم وقتی تو اپارتمان زندگی میکنه باید حقوق دیگرانو رعایت کنه فرهنگشو نداره کسی باید بره خونه ویلایی بگیره ببخشید خیلی بی تعارف گفتم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ازون بی‌ملاحظه هایی دیگه امثال شماها رو باید ببرن یکجا که هیچ دیوار مشترکی با هیچکس نداشته باشین

دقیقا 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

منم یه همسایه دارم نمیدونم زر زر بچش رو تحمل کنم یا با صدای نکرش لالایی میخونه اونو .... احمق .... ماشاالله موقع رابطه عر عر میکرد الان میدونم دقیقا چه ماهی حامله شده جلو شوهرم از خجالت میمردم .... خودشون پر سرو صدان حالا کافیه من مهمون داشته باشم نمیدونم چرا نمیرن 

باردار نیستم ..... حاجت دارم ....میرسم بهش