2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه من ک بنایی داره با بدبختی بچه زو‌خوابوندم یهویی صدای دریل اومد همه زحماتم‌هدر رفت بیدارشد دیگ ...

این وقت شب بنایی میکنه؟  روز رو ازش گرفتن مگه؟

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
این وقت شب بنایی میکنه؟    روز رو ازش گرفتن مگه؟

والا به خدا روز کار نمیکنن از ساعت10شب شروع میکنن 😢

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

وای خدایا فرهنگ آپارتمان نشینی عطا کن کلا فرهنگ همسایگی عطا کن ماهم که ویلایی هست خونمون آپارتمان روبروی خونمون ماشین های اضافه یا ماشین های مهموناشونو ی جوری میزارن دم خونمون ی دوچرخه را هم نمیشه آورد تو تازه باید بریم بگردیم ببینیم این ماشینا مال کی هستن بیان بردارن ما بیایم تو آدم خسته کوفته میرسه خونه بره بیوفته رو تخت تازه دوساعت باید بگرده بعد طلبکارم هستن کوچه را که نخریدی رانندگی بلد نیستین و ...ی کلمه نمیگن ببخشید 

اه تو از این همسایه های چندشیاا بابا شب جمعیس ول کن دیکه ماهم داریم از اینهمسایع ها تا یکی خونمون می ...

ازون بی‌ملاحظه هایی دیگه امثال شماها رو باید ببرن یکجا که هیچ دیوار مشترکی با هیچکس نداشته باشین

وای خدایا فرهنگ آپارتمان نشینی عطا کن کلا فرهنگ همسایگی عطا کن ماهم که ویلایی هست خونمون آپارتمان رو ...

وای نگو که داغ دلم تازه شد.این مشکل جای پارک،مشکل لاینحل و همیشگی ماست.حتی روی در زدیم که جلوی در پارکینگ پارک نکنید،مهمون هاشون ماشین رو جلوی در میذارند و میرند.  

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
درک کن عزیزم خودتم وقتی مهمون داشته باشی همینه دیگههه سخت نگیر

ما مهمونامون نهایت ساعت ۱۱ میرن. اینا اکثر روزا مهمونی و دور همی دارن مستاجرن برن‌گورشونو گم‌کنن چند بار به خودش گفتم به صاحبخونه ش گفتم بهسون گفته بازم اتگار به خر گفتی