2777
2789
عنوان

بی دوستی تنهایی

126 بازدید | 10 پست

سلام تنها دوستان من

راستش من دوستان زیادی داشتم اما هر کدوم به طریق رفتن

یا اصلا همو فراموش کردیم اما این اواخر با دختر همسایه مادر بزرگم دوست شده بودم

مسیرم به اونجا دور بود

ما هم رو در عرض ۵ دقیقه به زور میدیدم و اگر کادویی میخواستیم به هم میدادم و خداحافظ

بیشتر تلفنی حرف میزدیم

اما قرار گذاشتیم فردا که من میرم اونجا کادو بهم بده به خاطر ولنتاین 

حالا یه نفر که بهتره نگم دوست ندارم اسمش یا شخصیتش گفته بشه

گفته اصلا حق نداری بری پیشش

میدونم این یعنی بهتره دوستیم بهم بخوره

اما دلم به خاطر اون میسوزه

دوستش داشتم

نمیدونم باید چه کار کنم

من واقعا بهش احتیاج داشتم

انقدر گریه کردم که چشمام باد کرده

شاید دلیل خاصی نداشته باشه انقدر گریه کنم

ولی اون تنها رفیقم بود

من همش خونه بودم تقریبا امیدم شده بود

فقط میتونم ارجاعت بدم به نام کاربریم.....

بهترین دوستیه که هرکسی میتونه داشته باشه و احساس تنهایی نکنه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر همسرم از دوستام فاصله گرفتم. و کاملا تنها شدم. اما اون بخاطر من کسی رو ترک نکرد. و   من رو هم تنها گذاشت. اگر برگردم به عقب اینقدر به حرفهاش گوش نمیدادم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
فقط میتونم ارجاعت بدم به نام کاربریم..... بهترین دوستیه که هرکسی میتونه داشته باشه و احساس تنهایی ن ...

آره به این مرحله هم رسیدم اون تنها دوستانم هم که نوشتم برای اینجا گفتم یعنی قربون خدا همیشه اولین بود

ممنون عزیز دلم

ای جانم عیبی نداره همسرت برات بمونه

اونم فقط حضور فیزیکی داره. منظورم به این بود اگر دلیلی موجهی برای قطع رابطه وجود داره بحثی نیست اما پون فرد دیگه ای ازت خواسته اینکار رو نکن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اونم فقط حضور فیزیکی داره. منظورم به این بود اگر دلیلی موجهی برای قطع رابطه وجود داره بحثی نیست اما ...

واقعا؟

ولی من فکر میکردم اگر با اون دوس بمونم بعد باعث آسیب به اون بشه

یا بعدش به دلیل بدی از هم جدا بشیم خواستم محترمانه بهش بگم

تا دلشکستگی

واقعا؟ ولی من فکر میکردم اگر با اون دوس بمونم بعد باعث آسیب به اون بشه یا بعدش به دلیل بدی از هم ج ...

خب منم میگم ببین دلیل قطع رابطه موجه هست یا نه. الکی برای کسی فداکاری نکن