2777
2789

از یاداشت های روزانه ادبیاتت رو تقویت کن رمان زیاد بخون بستگی داره چی میخوای بنویسی؟

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بسم الله شروع کن😊🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

پره نویسنده اینجا یه داستاتهایی سرهم میکنن  فقط مونده به چاپ برسه

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
از یاداشت های روزانه ادبیاتت رو تقویت کن رمان زیاد بخون بستگی داره چی میخوای بنویسی؟

رمان نمی خوام بنویسم 

میشه اول از جمع اوری نوشته های مفید نویسندگان دیگه کتابی تهیه کنم و داخلش چاپ بشه گرداوری شده با ذکر منابع و کتاب ها 

بیشتر دلم می خواد ماندگار باشه

خدایا خودت پشت و پناهم باش
رمان نمی خوام بنویسم  میشه اول از جمع اوری نوشته های مفید نویسندگان دیگه کتابی تهیه کنم و داخل ...

معمولا فقط هزینه داره برات و کمکی بهت نمیکنه بهتره حرف دلت رو به صورت یادداشت بنویسی تا نوشتنت تقویت بشه

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
پره نویسنده اینجا یه داستاتهایی سرهم میکنن  فقط مونده به چاپ برسه

رمان دوس ندارم 

علاقه دارم می خونم 

ولی بیشتر دوس دارم کتابی که می نویسم بیشتر جنبه ی اجتماعی داشته باشه

معمولا فقط هزینه داره برات و کمکی بهت نمیکنه بهتره حرف دلت رو به صورت یادداشت بنویسی تا نوشتنت تقویت ...

خیلی ها از ترجمه و کتاب های معمولی که اموزنده بود هزینه کم در اوردن