2777
2789
آره اتفاقا رفته بودم برا آبی گفت پارچه اش رو تموم کردیم😔

همین رنگم خیلی قشنگه، الکی ذهنتو مشغول نکن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
والاهربرندی هم باشه بعدمدتی ازچشم میوفته یکم مناسبترشومیخریدی ک بتونی هرموقع خاستی عوضش میکردی بنظر ...

میدونم خودم هم دوست نداشتم ایقد هزینه کنم ولی شوهرم میگه هرچیزی باید بهترین کیفیت باشه شکلش خیلی مهم نیست😏کلی گشتیم ولی چوبشون محکم نبود یا رنگش درست انجام نشده بود با پارچه اش بی کیفیت بود وگرنه مبل که زیاده

و خدایی که به شدت کافی است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم خودم هم دوست نداشتم ایقد هزینه کنم ولی شوهرم میگه هرچیزی باید بهترین کیفیت باشه شکلش خیلی مهم ...

وقتی دارید، خدا رو شکر، چرا خوبشو نخرید؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
همین رنگم خیلی قشنگه، الکی ذهنتو مشغول نکن

به هرکی نشون دادم یه چی گفت😔گفتم اینجا بزارم نظرات و بخونم ببینم چیکار کنم

مرسی عزیزم 😘😍

من که نگفتم بده عزیزم 😊 منظورم این بود که یه رنگ شادتر و جوانانه تر بهتره، وگرنه همینم خیلی خوشگله

آره میدونم اتفاقا نگاه و پیام های مثبتتون رو خیلی دوست داشتم😘میگم بیچاره بدعکسه😀

به هرکی نشون دادم یه چی گفت😔گفتم اینجا بزارم نظرات و بخونم ببینم چیکار کنم مرسی عزیزم 😘😍

من واقعاً گفتم ها، رنگ کرمش هم خیلی زیباست، چون کرم روتین خونه‌های ایرانیه گفتم عوض کنی بهتره که تنوع بشه

وقتی دارید، خدا رو شکر، چرا خوبشو نخرید؟

فدات شم ممنون

خداروشکر 

ان شاالله همیشه همه  چشم و دلشون سیر باشه و سفره شون پربرکت

فدات شم ممنون خداروشکر  ان شاالله همیشه همه  چشم و دلشون سیر باشه و سفره شون پربرکت

انشاءالله

منم یه مبلی پسندیدم‌ولی عکسش نمیاد همش خطا میده

چقد سخته عکس گذاشتن😭چندین ساله اینجام تا حالا عکس نذاشته بودم فکر میکردم کار آسونیه الان که کارم به اینجا افتاد پدرم در اومد تا عکس اومد😀

چقد سخته عکس گذاشتن😭چندین ساله اینجام تا حالا عکس نذاشته بودم فکر میکردم کار آسونیه الان که کارم به ...

عزیزم مبلت قشنگه، مبارک باشه، کلا اینجوریه ک ادم وقتی ی چی سفارش میده بعدش یکم دو دل میشه، ولی بیاد تو خونه جلوه خودشو نشون میده، مام مبل ک میخاستیم بخریم اونجا خوشم اومد اومدیم خونه پشیمون شدم ولی وقتی مبلا اومدن و با پرده و‌فرش و اینا ست شد خیلی خوشگل شد و خودشو نشون داد، حالا اگه رفتین و رنگ رو عوض کردین ک هیچ اگه نه ک اصلااااا غصه نخور💋💋💋

عزیزم مبلت قشنگه، مبارک باشه، کلا اینجوریه ک ادم وقتی ی چی سفارش میده بعدش یکم دو دل میشه، ولی بیاد ...

فدات شم ممنون رفتم رنگشو عوض کردم

آره دقیقا آدم شک میکنه😀