2777
2789

من خیلی غصه میخورم ی ماه پیش بچه مو تو14هفتگی بخاطر هماتوم(10سی سی)از دست دادم دلیل ایجاد هماتوم چیه؟میترسم باردارز بعدی هم سقط شه

این مطلبو کپی کردم یه نگاهی بهش بندازید شاید بدردتون بخوره :

خون ریزی سابکرونیک زمانی است که خون بین رحم و غشا حاملگی در دوران بارداری وجود دارد. این یک دلیل مداوم خونریزی واژینال در طول سه ماهه اول و دوم بارداری است.

برخی علل دیگر خونریزی یا لکه بینی ها در دوران بارداری زودهنگام، عبارتند از:

دیگر دلایل جدی خونریزی در دوران بارداری زودهنگام، عبارتند از: 

• از دست دادن بارداری
  • حاملگی خارج رحمی، که در آن کاشت تخمک بارور شده به جای رحم در جای دیگری دارد.
  • بارداری مولار، که توده ای نادر از بافته ای بدن است که به جای جنین شکل می گیرد.
  • محققان مطمئن نیستند که چرا هماتوم در برخی از افراد رخ می دهد و در برخی دیگر نه. مجموعه خون بین رحم و غشا حاملگی می تواند منجر به لخته شدن خون به هماتوم سابکرونیک شود که ممکن است کوچک یا بزرگ باشد و منجر به خونریزی واژینال شود.
    علل بروزش در دوران بارداری عبارتند از:
    _کاشت
    _گسترش رحم
    _مقاربت
    _افزایش سطح هورمون
    _تغییرات گردن رحم از جمله پلیپ رحم
    _تست های واژینال
  •  خونریزی شدید نیز می تواند نشانه این باشد: 

• بارداری خارج از رحمی زمانی اتفاق می افتد که یک تخمک خارج از رحم بارور شود.
    • سقط جنین
    • بارداری مولار، شرایط نادری که منجر به وجود جرمی در رحم می شود.
    • گسیختگی رحمی
    • جدا شدن جفت از رحم
    • زایمان زودرس که زودتر از 37 هفته رخ می دهد. 

اینم لینک مطلبش : http://namnak.com/هماتوم-در-بارداری-چیست.p42284

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مطلبو کپی کردم یه نگاهی بهش بندازید شاید بدردتون بخوره : خون ریزی سابکرونیک زمانی است که خون بی ...

اینا رو خوندم عزیزم ولی میخام بدونم علت هماتوم چیه اونایی ک تجربه داشتن

چن هفته بودی؟قلب جنین ایستاد یا نه؟

هشت هفته بودم قلبش وایساد و بعدشم سقط

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
وای چ بد تو تاپیکات نوشتی 4تا سقط داشتم پس چرا دنبال علتش نمیری ؟تازه سقط کردی اینو؟10روز پیش تاپیک ...

ن عزیزم توهم زده بودم علائم داشتم ولی حامله نبودم بیبی چک زدم منفی بود😔😔😔 رفتم دکتر خیلیم زیاد رفتم گفتن رحمت دوشاخه گفتم پس عملم کنین گفتن ن دوشاخه ناقصه احتیاجی نیس

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
ن عزیزم توهم زده بودم علائم داشتم ولی حامله نبودم بیبی چک زدم منفی بود😔😔😔 رفتم دکتر خیلیم زیاد رف ...

وای چ بد ناراحت شدم برات.یعنی هیچ درمانی نیس؟مگه میشه اخه

وای چ بد ناراحت شدم برات.یعنی هیچ درمانی نیس؟مگه میشه اخه

ممنون عزیزم تا حالا ک کاری نکردن برام فعلا پیش ی مامای تجربی میرم و تحت درمانم تضمین کرده ک حامله میشی و بچتم میمونه 

ممنون عزیزم تا حالا ک کاری نکردن برام فعلا پیش ی مامای تجربی میرم و تحت درمانم تضمین کرده ک حامله می ...

ان شالاه.پس عزیزم مشکل از هماتوم نبود ک سقط شد رحمت باید درست شه

ان شالاه.پس عزیزم مشکل از هماتوم نبود ک سقط شد رحمت باید درست شه

ن اونبار دکتر گف از هماتوم بوده ک سقط شده حالا درست و غلطشو نمیدونم امیدوارم بزودی زود ی بچه سالم و صالح بیاد بغلت