2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حالت بچه داری من همه این رفتارا همه این اذیتارو تحمل میکنم تا حامله شم 

وای من فقط منتظرم بچه م دنیا بیاد. قول میدم بهت ک دیگ ب هیچکس و هیچ چیز اهمیت ندم.فقط  میچسبمم ب بچه م.حداقل اونموقع تنها نیستم 😔😔😔 

خداروشکر ک حامله م ..

از ته دلم دعا میکنم باردار شی 🙏🙏

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
چرا عزیرم بچه است این بزرگتران رم میکنن بخدا بچه سیاست و زرنگی نداره بالاخره میشه صبوری میخواد تحمل ...

یه بچه تو فامیل هست ۲ سالشه .یه سیاستی داره که من ندارم 😳 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
نه بخدا بچه میرنی تو گوشش ۲دقیقه بعد با آدامس خر میشه

وای وای وای ...

باورت نمیشه من از دست این این بچه ۲ساله چی میکشم.اگ حالشو داری بگم برات؟

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
بگو

کلا ۲ سالشهههههههه ها .میفهمی؟۲ سال

من باردارم .یه دفعه دورهمی زنونه بود از صب تاشب خونه مادرشوهرم بودیم انقد منو اذیت کرد..... با توپ از دور پرت میکرد ب شکمم میاد با مشت بزنه ب شکمم . از وقتی بهش گفتن من میخام نی نی بیارم .همش میاد منو میزنه طوری موهامو مبکشه ک چند نفر باهم نمیتونن جداش کنن.

همون روز انقد منواذیت کرد نذاشت نیم ساعت دراز بکشم میومد فقط با مشت و لگد بزنه ب شکمم ب زور میگرفتمش. شب ک شوهرم اومد این بچه از این رو ب اون رو شد. مظلوووووووووووم رفت بغل شوهرم نشست ‌از کنارم رد میشد با ترس بهم نگاه میکرد😳 جوری ک انگار از صبح من کلی زدمش . 😳 بعدم اومد مثلا دستمو ناز کرد و لپمو بوس کرد.. فکررررررر کن 😳😳😳😳😳 جلو شوهرم کلا چپه شد رفتارش😳😳😳

بعد ک ب شوهرم گفتم از صب چکارم کرده اصلا باورش نشد و گفت معلوم نیس تو چکارش کردی ک با ترس نگات میکرد 😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
کلا ۲ سالشهههههههه ها .میفهمی؟۲ سال من باردارم .یه دفعه دورهمی زنونه بود از صب تاشب خونه مادرشوهرم ...

اره دیگه زرنگن بعدم پشیمون شده ناراحت که باهات اینکارا رو کرده باور کن منم باردارم پسرم خودش میزنه به شکمم ولی فقط به خاطر اینکه حرص من دربیارم اولش ازش خوشش نمیومد ولی الان از وقتی فهمیده لخت دنیا میاد یه دره دلش براش میسوزه

اره دیگه زرنگن بعدم پشیمون شده ناراحت که باهات اینکارا رو کرده باور کن منم باردارم پسرم خودش میزنه ب ...

پشیمون نشد بابا . چون از شوهرم میترسه جلو شوهرم وانمود میکنه ک منو دوس داره

سر سفره شوهرم روشو کرد اونطرف چنان بازومو بشکون کند ک جیغم در اومد 😳 

چند وقت پیشم خونه مامانش بودیم اینم مظلوم نشسته بود 

رفتم تو اتاق دراز کشیدم اینم اومد تو اتاق و شروع کرد مشت زدن و لگد زدن ب کمرم .

حالا شوهرمم یواشکی داشته تو اتاقو نگاه میکرده 

اونجا باورش شد ک این بچه چقد تخس و رذل هس

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
بابا من بودم میخوردمش که کثافتتتتتت زرنگ چه بچه ایه

والا انقد بد حمله میکنه من فقط سریع شکممو میگیرم نمیتونم از خودم دفاع کنم. ولی جلو شوهرم انقد مظلووووم میشه بخدا شاخ درمیارم .

قبلا باهاش بازی میکردم و بوسش میکردم و اینا .

ولی از اون روز ک بدون شوهرم رفتم و اون کارا رو کرد ازش متنفرشدم😐

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️