2777
2789
عنوان

دردودل

135 بازدید | 28 پست

واقعا عصابم نمیکشه دیگ نمیدونم چیکار کنم ازدواج کردم با کسی ک طلاق گرفته از شدت دوست داشتنش بچشم قبول کردم نگه دارم اما حالا خیلی عذاب میکشم از طرف شوهرم از نظر روحی و احساسی و جسمی و رابطه اذیت میشم داغون میشم وسط رابطه رهام میکنه برای احساسم ارزش قاعل نیس هیچ عکس العملی نشون نمیده ...بچشم ک نگم کلا رو مغزمه  انقد خیره سره کفریم میکنه پسره 8 سالشه خیلی غده بدم میاد انقد دیگ از وضعیتم کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم 😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه رو با مهربونی میشه رام کرد ولی پدرش چی بگم اون که دیگه یه بار طعم جدایی چشیده باید بیشتر هوات دا ...

مهربونی کنم رم میکنه هر چی بیشتر بها بدم بیشتر خیره و غدتر میشه ظرفیت نداره 

خوب چرا وسط رابطه  رها میکنه؟

فاصله سنمیون 20 ساله خب من جونم اتیشم بیشتره مثال نیم ساعت میخوام تو ی رب تموم میکنه انگار ن انگار من وجود دارم نمیگه ارضا شدی نشدی 

ولش کن خواهر ..  چرا وسط رابطه ولت میکنه؟ ادم دیوونه میشه😢

اره چن بار اینکارو کرد دیگ نمیگم بهش اخرین بارم ک مسخرم کرد گفت چرا یهو داد میزنی با خودم گفتم دیگ بهش نمیگم خودشم خواست مثل ی مرده میرم پیشش ن حرف میزنم یقینا ارضام نمیشم ...

اره چن بار اینکارو کرد دیگ نمیگم بهش اخرین بارم ک مسخرم کرد گفت چرا یهو داد میزنی با خودم گفتم دیگ ب ...

خودتو تباه کردی چرا ۲۰ سال اختلاف؟😔

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
مهربونی کنم رم میکنه هر چی بیشتر بها بدم بیشتر خیره و غدتر میشه ظرفیت نداره 

چرا عزیرم بچه است این بزرگتران رم میکنن بخدا بچه سیاست و زرنگی نداره بالاخره میشه صبوری میخواد تحمل والا میدونم چی میگی ادم شوهر خودش دلگیر باشه حوصله بچه خودش نداره چه برسه به یکی دیگه ولی چه میشه کرد بچه ها بچگی میکنن ما حوصله نداریم دلمون گرفته

چرا عزیرم بچه است این بزرگتران رم میکنن بخدا بچه سیاست و زرنگی نداره بالاخره میشه صبوری میخواد تحمل ...

اره بچس بچه ای ک بیشتر از سنش میفهمه دیگ بچه نیس عجوبس این یکی گیر من افتاده