2777
2789

بچه ها با ۵۵۵ بسته میخریدم حالا نمیشه ...واینکه چرا همش داخلیه یکم فقط بین الملله؟؟؟شما بسته چند گیگ میخرید...

با ایرانسل من بخر دیگ عزیزم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ستاره ۴۴۴۴ مربع رو بزن به صرفه تره

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

داغونه دیشب دو سه ساعت تو نی نی سابت بودم ۳۰۰ مگو خورد حرومش بشه

سرطان بشع تو گلوش  

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

الان واسم پیام اومده باید رمز پویاتو فعال کنی وگرنه نمیتونی تراکنش انجام بدی پیامش اینه

ایرانسلی عزیز،
بنا به الزام بانک مرکزی جهت انجام تراکنش از طریق کدهای دستوری(
*555#
*4444#
*7#
و ...)وهمچنین اپلیکیشن ایرانسل‌من و فروشگاه اینترنتی،لازم است رمز پویای خود را فعال کنید

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

ایرانسل من 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اون ۵گیگ فقط میده

ماهانه میخوایی؟؟؟

اره ماهی ۵ گیگ میده ۱۷ تومن...من ۱۲ گیگ میخاستم ک ۴ گیگ بین الملل و ۸ گیگ داخلیه اه 

نمیدونم به من ۱۰ گیگ میده ۲۵ هزار