2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم چیکار کنم من واقعا نمیدونم به کسی هم نمیتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 44 پست
خب فرصت دوساله با این شرایط اقتصاد فعلی یعنی عملا هیچ وقتی نداره باید تو دوسال حد اقل اندازه 10 سال ...

درست میگی به این فکر نکرده بودم واقعا خیلی ممنونم😢

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

والا از تو ک چیزی نیست

برا من صبح ک خاب باشم بی سرصدا میره سر کار .ظهرا نمیاد.شبام دیر میاد وقتی بیاد میگیره میخاابه یا میره توگوشی بعد میخابه.هر روزمون همینه....تازه من شوهرم کارمندم نیست تو خشکبار کار میکنه کارش ازاده با باباش کار میکنه مقازه از خودشونه شریک....ولی تابستونام همش میگه کار دارم درصورتی ک نداره...

نزدیک ۱سالم هست ک عروسی کردیم

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا یکم تحمل کن دیگه پس درک و همدلی به چی میگن همه چی که بوس و بغل و س ک س نیس که یکم حجم کاراش ...

شماها تو خونه چیکار میکنید رفتارتون چه جوریه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
والا از تو ک چیزی نیست برا من صبح ک خاب باشم بی سرصدا میره سر کار .ظهرا نمیاد.شبام دیر میاد وقتی بی ...

اذیت نمیشی؟ 

من وضعم از تو خراب تره .دیگ دارم افسردگی میگیرم ..😔😔😔😔

چرا☹️☹️

شماها تو خونه چیکار میکنید رفتارتون چه جوریه 

من فیلم میبینم کتاب میخونم کارای خونه رو میکنم بافتنی میبافم با خواهرام میرم بیرون خیلی وقتاهم خودم میرم بیرون میگرم به شوهرمم کاری ندارم واسه همین بی تفاوتی همش دنبالمه...زن اگه آویزون باشه و هی توجه بخاد و خودشو لوس کنه مرد دورتر میشه ولی اگه تنهاش بذاری و بی تفاوت باشی و خودت خودتو سرگرم کنی میاد دنبالت...البته یادت بمونه گشنه و خستگیش کاریش نداشته باشی و غذاهای خوب واسش بپزی که کیفش کوک باشه

خیلی ولی خب دیگع عادت کردم

چه جوری منم عادت کنم ☹️

من فیلم میبینم کتاب میخونم کارای خونه رو میکنم بافتنی میبافم با خواهرام میرم بیرون خیلی وقتاهم خودم ...

باشه منم امتحانش میکنم اینارو ☹️😢

مرسی از همتون خیلی کمکم کردین واقعا انقدر عصبی بودم که میخواستم کلی حرف های بد بزنم ولی با حرفای شما فهمیدم چه کار غلطیه ان شاء الله همتون شاد و خوشبخت باشید 

چه جوری منم عادت کنم ☹️

بزن ب بیخیالی

من صبح ک پامیشم میبینم نیست میرم خونه مامانم یا ابجیم تا شب(البته صبح قبل رفتنم شام شبمو میزارم)شب میام نیم ساعت قبل اومدنش گرم میکنم میخوریم اون میخابه منم میخابم.رسما مثل قریبه ایم.اینم بگم‌تاحالا نشده تو طول روز ۱بار زنگ بزنه بهم....خلاصه منم خودمو سرگرم میکنم.شوهرم حتی جمعع هام نمیاد خونه الکی میگع کار داره ملوم نیست کجاها میره.....مامانه خودش اصفهان شوهر کرده زن باباش تهرانه گاهی میگم شاید میره اونجا.تازه برو خداروشکر کن مشکلاتت کمتر منه.من شوهرم رفته تو بازار ب داییام و همه فامیلا خودم و خودش الکی گفته زنم گفته ک کسی نیاد خونمون.درصورتی ک من نگفتم خودش از خودش در اورده چون میخاد ی لقمه نون نده ب اونای ک خونشون دعوت بودیم.خلاصه ابجی جونم خداروشکر کن ک فقد بهت توجه نمیکنه.شوهر منکه جدا از اون میشینه پشت سرم زر زر میکنه صد بارم بامهربونی بهش گفتم نگو عزیزم من راصی نیستم ولی باز میگه...

‏یه سری آرزوهام هستن که وظیفه‌ شون به دل موندنه
واقعا چه قدر خوبه باهم کار می‌کنید منم انقدر دوس دارم کار کنم هم کمکش باشم هم یه درآمد باشه ولی نمیذ ...

خوب منم يكسال شروع كردم قبلش درس ميخواندم 

و از صبح تا شب خونه تنها بودم 

بايد خودت يك جوري سرگرم كني 

وگرنه ميشيني فكر ميكني مثلا الان شوهرم مياد فيلم ميبينم شام ميخوريم .... 

بعد كه بنده خدا از سركار مياد انقدر خسته است كه با چشم نيمه باز شام ميخوره ميره ميخوابه 

بعد تو كه همه روز نقشه كشيدي ، حالت گرفته ميشه 

براي خودت برنامه بگذار سرت گرم كن به درس خواندن وفيلم ديدن ورزش كردن 

روحيه ات بهتر ميشه 

بزن ب بیخیالی من صبح ک پامیشم میبینم نیست میرم خونه مامانم یا ابجیم تا شب(البته صبح قبل رفتنم شام ش ...

اخی عزیزم ☹️😢

خوب منم يكسال شروع كردم قبلش درس ميخواندم  و از صبح تا شب خونه تنها بودم  بايد خودت يك ج ...

اره واقعا همینه من خیلی از بهم خوردن برنامه هام بدم میاد بعدا وقتی اونی که میخوام نمیشه عصبانی میشم، 😢😢