2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم چیکار کنم من واقعا نمیدونم به کسی هم نمیتونم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون دارید میگید توقع زیادی ازش دارید..وقتی شما درکش نمی کنید چه انتظاری دارید ایشون درکتون کنه؟؟

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  

خیلی ظلم شده بهت که یه هفته رابطه نداشتی   درثانی چیکارکنه خوب خوبه که خودت همه چیز وحجم کاراشو میدونی...توهم تواین شرایط یکم مستقل باش خودت براخودت برنامه بچین با خاهری دوستی قرار بذار برو بیرون خریداتو بکن...واسه هرکاری که نباید منتظرشوهرا بود فیلم ببین کارای هنری بکن خونه تکونی بکنو....

داره واسه تو تلاش میکنه بعد تو میخوای بری؟؟!!😑

من متوجه هستم بار ها هم تشکر کردم ولی همیشه میگم تو خونه میای کارتو بذار پشت در برا من وقت بذار وگرنه من دانشگاه میرم تفریحه هرجا بخوام برم مامانم میاد میبره بیرون میرم ولی جای محبت اون همش خالیه ☹️

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

خب همشر منم از صبح میره ساعت8تا 9و 10گاهی هم 11میاد انقدرخسته اس که میاد فقط میخواد بخوابه دیگه ما هم بیایم بگیم چرا وقت نمیزاری بی انصافیه داره برای زندگی تلاش میکنه ولی جمعه ها رو باه هستیم اما میگه تا اخرسال باید جمعه ها برم دیگه منم خودم تنهایی کاراهای خرید و اینا رو انجام میدم خدابه همه همسرامون سلامتی بده و تنشون سالم باشه دیگه  ما هم باید درکشون کنیم

یه هفته؟؟؟؟ خیلی زیاده؟؟؟؟ 

به نظرم برا کسی که 7 ماهه عروسی کرده آره زیاده 😶

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

فشار هاي زندگي باعث شده خيلي ها معتاد به كار كردن بشند 

من همسرم ساعت ٨ صبح ميره ١١ شب مياد 

اما خوب ما محيط كارمون باهم هست نصف روز انجا ميبينمش 

اما خسته گي و فشار كاري زياده 

از وقتي خودمم كار ميكنم چون خسته ميشم بهش كاري ندارم 

تو هم بايد براي خودت برنامه داشته باشي كه خيلي روي رفتار هاش زوم نكني 

خودت میگی ک بهش گفتی خونه رو عوض کن و این تو گرانی موجود خیلی سخته

از طرفی هم بخاطر عید سرش شلوغه

عملا خودت باعث بوجود اومدن این وضع شدی

چون وقتی تو رو دوست داره داره بهت اهمیت میده تا خواسته تو رو ک تعویض خونس انجام بده

بهش این اطمینان رو بده ک بخاطر آرامش میخوایش نه بخاطر خونه جدید 

خیلی ظلم شده بهت که یه هفته رابطه نداشتی     درثانی چیکارکنه خوب خوبه که خودت همه چیز وحجم ...

یعنی به نظرتون چیزی نگم بش☹️☹️☹️

والا زخانما یجوری میگن دوماهه ازم دوره محبت میخام اینا همونایین که بخودشون حق خیانت و چت میدن...بابا دوره زمونه رو می بینی یا از درخواستات کوتاه بیا یا یکم دندون رو جیگر بذار...کسی با دوماه شیش ماه بی محبتی نمرده...خوبه شوهرت خیانت نمیکنه بابا فقط حجم کاراش زیاده

خودت میگی ک بهش گفتی خونه رو عوض کن و این تو گرانی موجود خیلی سخته از طرفی هم بخاطر عید سرش شلوغه ...

بخدا من اون قدرم فشار خونه نیاوردم ولی میدونم خودشم دوس داره زودتر پیشرفت کنیم منم گفتم تا 2 سال دیگه که بخوایم بچه دار شیم وقت خونه عوض کردن داریم ولی دلم میخواد به منم توجه کنه. میدونین چون قبل ازدواج‌(دوران عقد) خیلی  توجهش بهم بود و اینا الان که کمتر شده اذیت میشم

بخدا من اون قدرم فشار خونه نیاوردم ولی میدونم خودشم دوس داره زودتر پیشرفت کنیم منم گفتم تا 2 سال دیگ ...

خب فرصت دوساله با این شرایط اقتصاد فعلی یعنی عملا هیچ وقتی نداره

باید تو دوسال حد اقل اندازه 10 سال کار کنه و خرج نکنه تا بتونه یکم بهتر از خونه فعلی بگیره

فشار هاي زندگي باعث شده خيلي ها معتاد به كار كردن بشند  من همسرم ساعت ٨ صبح ميره ١١ شب مياد&nb ...

واقعا چه قدر خوبه باهم کار می‌کنید منم انقدر دوس دارم کار کنم هم کمکش باشم هم یه درآمد باشه ولی نمیذاره میگه درست تموم شد با مدرکت برو سرکار الان نه