2777
2789

من آدم حسودی نیستم 

اتفاقا خوشحال هم میشم دونفر ک دوست بودن و بهم علاقه داشتن ازدواج کردن 

یکی از دوستام چند سال با یکی دوست بود پسر براش طلا و لباس و...می‌خرید حتی گاهی براش پول هم میزد ملیونی 

الان هم ازدواج کردن و از منم کوچیکتر هستن 

خوشحالم براشون رسیدن بهم

ولی ته دلم برای خودم میگیره من زندگی خوبی نداشتم تا قبل از اینکه برم سرکار ی ذره هم محبت و حمایت پدر ندیدم الان هم بار زندگیم رو دوش خودم پارتنرم هم اونجور ک میخوام و شایسته هستم حامی نیست

بعضی وقتا حس میکنم هیچ وقت رنگ خوشی ک لایقش هستم نمیبینم💔

حسادت اصلا شرم آور نیست و یه حس طبیعیه 

حسادت کنترل نشده ترسناکه 

خودت و واسه احساساتت سرزنش نکن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
حسادت اصلا شرم آور نیست و یه حس طبیعیه حسادت کنترل نشده ترسناکه خودت و واسه احساساتت سرزنش نکن

اتفاقا زیاد هم میشستیم راجب چیزایی ک براش گرفته باشه خنده و شادی حرف میزدیم 

ولی میدونی من واقعا ی خلع عاطفی حمایتی دارم 

هر چقدر هم الان خودم با درآمدم برای خودم خرج نکنم هر چقدر هم روی پای خودم نباشم دوستددارم اون خلع از سمت ی مرد پر بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر خوب

هییییچوقت زندگی کسی رو از ظاهر نبین

باور کن دوستای من هم اینطور مسائل رو دارن و بقیه دوستام هم فکر میکنن اونا چه زندگی آنچنانی دارن ولی من میدونم که هر کدوم از اون به ظاهر خوبا،مشکلاتی دارن

اینکه آرامش داشته باشی و زندگیت رو مخصوصا اون قسمتی که نمیتونی بهترش بکنی رو بپذیری،خیلیییی کمکت میکنه.

دنیا جای موندن نیست

یه روز همه چیزایی که داریم رو باید ول کنیم و بریم

این حسهایی که میاد سراغت طبیعیه ولی ادامه دادنش خوب نیست،خودت اذیت میشی.

با آدمی هم که میخوای ازدواج کنی،برید مشاور یا حداقل خودت برو اگه نمیاد

تا رابطه بهتری داشته باشی

و از ترفند و تکنیکهایی استفاده کنی که بتونی شرایط رو کمی اونجور که دلخواهت باشه،بکنی

دختر خوبهییییچوقت زندگی کسی رو از ظاهر نبینباور کن دوستای من هم اینطور مسائل رو دارن و بقیه دوستام ه ...

سعی میکنم بپذیرم ولی وقتی میبینم مثلا یه پدر دخترش با عشق ناز میکنه یا میبوسه خیلی غم میشینه تو دلم یا یه پسر هم با رفتارش هن با عملش نمیزاره آب تو دل دختر تکون بخوره و از دستش بده ی جوری میشم

سعی میکنم بپذیرم ولی وقتی میبینم مثلا یه پدر دخترش با عشق ناز میکنه یا میبوسه خیلی غم میشینه تو دلم ...

چیزی که هست اینه که زندگی اونقدر مشغله داره که من حوصله ام نمیگیره زیاد حسودی کنم هرچند نمیگم حس حسودی سراغم نیومده،همون خوب ها هم کلی مشغله دارن و اینکه خیلی وقتا خوبیهاشون هم دائمی نیست،برعکس ممکنه یکی شرایطش خوب نباشه ولی با مشاور و مهارتهای زندگی و تلاش،به مرور زندگی بهتری برای خودش درست کنه