2777
2789
عنوان

وبازهم مادرشوهر

879 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها خوبین .من روزشنبه شب باشوهرم دعوامون شدبخدا خودش شروع کردقبلش داشتیم میگفتیم میخندیدیم یدفعه دیونه شدسریه سوسک شروع کردبه من فحش دادن.من خیلی بهم برخوردو گرون تموم شدبشین باهمه چیش بسازاونوقت اینجوری کوچیکت کنه.منم گفتم فردامن زنگ میزنم به مامانت تکلیفموروشن میکنم.فرداش زنگ زدم مادرشوهرم هرچی ازدهنش دراومدبهم گفت من باباومامانم به شوهرم پول قرض دادن نتونسته بعدچندماه بده مادرش میگفت توازخونه پول میبری برای مامانت.توهمه سرمایه رضاروبه باددادی.درحالی که من اصلاازوامهایی که رضا میگرفت خبرنداشتم تازه خبردارشدم.من توروبیچاره میکنم روزگارتوسیاه میکنم وازاین چیزا.بعدرفته به رضا گفته زن توایناروبمن گفته وبه من فحش داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه من به رضا گفتم ویسشو دارم ولی دیدم ضبط نشده .تااینکه دیشب بعدکلی گشتن پیداکردم خداجای حق نشسته .رفتم نشون رضا دادم گفتم حالاخودت ببین من چیاگفتم مامانت چیاگفته .حالارضا ازصبح بامن قهربودوگفت برای من نه صبحونه نه ناهارنه شام درست نکن نمیخورم.به نظرتون دلیلش چیه.اینم بگم من میخام جدابشم چون خیلی اذیتم کردن آبرومو بردن .لطفا نظراتتونو بگین ممنونم ازتون

تجربه نشون داده  هر وقت برای دعوا میخواد با قوم شوهر حرف بزنید حتما صداتون و ضبط کنید که بعدا نتونند سواستفاده کنند

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
خلاصه من به رضا گفتم ویسشو دارم ولی دیدم ضبط نشده .تااینکه دیشب بعدکلی گشتن پیداکردم خداجای حق نشسته ...

یعنی خاااک توسر این مردان ک هیچی حالیشون نیست دخترمردمو بدبخت میکنن همیشه هم طرف مادرشونن ب درک ک نمیاد خودت درست کن بخور غذاتو عزیز دلم