فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2019 عنوان وبازهم مادرشوهر 879 بازدید | 55 پست سلام بچه ها خوبین .من روزشنبه شب باشوهرم دعوامون شدبخدا خودش شروع کردقبلش داشتیم میگفتیم میخندیدیم یدفعه دیونه شدسریه سوسک شروع کردبه من فحش دادن.من خیلی بهم برخوردو گرون تموم شدبشین باهمه چیش بسازاونوقت اینجوری کوچیکت کنه.منم گفتم فردامن زنگ میزنم به مامانت تکلیفموروشن میکنم.فرداش زنگ زدم مادرشوهرم هرچی ازدهنش دراومدبهم گفت من باباومامانم به شوهرم پول قرض دادن نتونسته بعدچندماه بده مادرش میگفت توازخونه پول میبری برای مامانت.توهمه سرمایه رضاروبه باددادی.درحالی که من اصلاازوامهایی که رضا میگرفت خبرنداشتم تازه خبردارشدم.من توروبیچاره میکنم روزگارتوسیاه میکنم وازاین چیزا.بعدرفته به رضا گفته زن توایناروبمن گفته وبه من فحش داده 1398/11/24 | 08:36 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sh7279 عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 402 چقد اشغالن بعضیا اه اه برای مامان شدنم و خونه دار شدنم دعا میکنی؟؟ خسته ام از دکتر و دارو فقط ب معجزه نیاز دارم😭😭😭😭😭😭😭😭
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2019 خلاصه من به رضا گفتم ویسشو دارم ولی دیدم ضبط نشده .تااینکه دیشب بعدکلی گشتن پیداکردم خداجای حق نشسته .رفتم نشون رضا دادم گفتم حالاخودت ببین من چیاگفتم مامانت چیاگفته .حالارضا ازصبح بامن قهربودوگفت برای من نه صبحونه نه ناهارنه شام درست نکن نمیخورم.به نظرتون دلیلش چیه.اینم بگم من میخام جدابشم چون خیلی اذیتم کردن آبرومو بردن .لطفا نظراتتونو بگین ممنونم ازتون
بهار* عضویت: 1389/08/30 تعداد پست: 3474 تجربه نشون داده هر وقت برای دعوا میخواد با قوم شوهر حرف بزنید حتما صداتون و ضبط کنید که بعدا نتونند سواستفاده کنند عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
maman_arad_1398_ عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 17878 😂😂😂😂عجب مادرشوهری داریا...دوس دارم منم همین مادرشوهر رو تجربه کنم😂👌
raz67 عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 578 خلاصه من به رضا گفتم ویسشو دارم ولی دیدم ضبط نشده .تااینکه دیشب بعدکلی گشتن پیداکردم خداجای حق نشسته ... دلیلش اینه دست مامان کثیفشو رو کردی
maman_arad_1398_ عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 17878 تجربه نشون داده هر وقت برای دعوا میخواد با قوم شوهر حرف بزنید حتما صداتون و ضبط کنید که بعدا ن ... اره واقعا👌👌👌👌✋😉
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2019 زنیکه کثافت اصلا شیش ماه بودمن عقدکرده بودم به من گفت پدرسگ.
maman_arad_1398_ عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 17878 خلاصه من به رضا گفتم ویسشو دارم ولی دیدم ضبط نشده .تااینکه دیشب بعدکلی گشتن پیداکردم خداجای حق نشسته ... حتما نتونسته هضم کنع ک مادرش اینجوری بهت گفته
فریحااام مدیر استارتر عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 2019 دلیلش اینه دست مامان کثیفشو رو کردی الان منم محلش نمیدم فک کرده میرم مثل همیشه نازشو میکشم .چیکارکنم به نظرتون
مالدرین عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 1651 خلاصه من به رضا گفتم ویسشو دارم ولی دیدم ضبط نشده .تااینکه دیشب بعدکلی گشتن پیداکردم خداجای حق نشسته ... یعنی خاااک توسر این مردان ک هیچی حالیشون نیست دخترمردمو بدبخت میکنن همیشه هم طرف مادرشونن ب درک ک نمیاد خودت درست کن بخور غذاتو عزیز دلم