2777
2789
عنوان

وبازهم مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 55 پست
الان منم محلش نمیدم فک کرده میرم مثل همیشه نازشو میکشم .چیکارکنم به نظرتون

محلش نده تا آدم شه شوهر من مادرش  رو خدا میدونه در صورتی که ماددش ابلیس هست خدا ازش نگذره 

الان منم محلش نمیدم فک کرده میرم مثل همیشه نازشو میکشم .چیکارکنم به نظرتون

معمولی باش زندگی و کار خودت رو بکن 

خدا رو شکر دست مادرش رو رو کردی 

دیگه ضایع شد رفت 

حالا نه منت بکشم نه چیزی راحت به کار و زندگیت برس 

غذا درست کن خورد خورد نخورد نخورد ،به روی خودت نیار 

معمولی باش خودش آدم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنیکه کثافت اصلا شیش ماه بودمن عقدکرده بودم به من گفت پدرسگ.

باید همون موقع گربه رو دم حجله میکشتی ک حساب کار میومد  دستش 

ب ولای علی اگ‌مادرشوهر من همچین حرفی رو میزد  اون موقع از وسط جرررررر واجرش میکردم..من رو خانوادم  علل خصوص پدر محترمم حساسم😠😠😠

یعنی خاااک توسر این مردان ک هیچی حالیشون نیست دخترمردمو بدبخت میکنن همیشه هم طرف مادرشونن ب درک ک نم ...

اره گلم اصلا به یه ورمم نیس ولی توکاراینا من موندم کاراشونو میکنن بعدم عوض عذرخواهی قهرمیکنن وناز

بخدامن فقط گریه میکردم خیلی خربودم نمیتونستم جواب بدم .الانم نمیتونم

من نمیتونم حرفای قلبمه سلمبه ب کسی بزنم تو دعوا یا هرچی. بلد نیستم جواب بدم. اینجور مواقع چشام و میبندم و فحش میدم... 😂 

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
اتفاقا جدا بشی از خداشه مادرش بشین وشمسو دربیار  ضعیف نباش

خیلی منو اذیت کردن پدرشوهرم واون مادرشوهرآشغالم منومینشوندن وسط بااینکه رضا هم بودمنوتحقیرمیکردن ومن فقط اشک میریختم.برای چی جدانشم عزیزم پسرش چیکارکرده برای من 

استارتر شما از اول جوابشو ندادی اونام دارن ازت سواری میگیرن نباید ازاول مظلوم میبودی حالا ام دیر نیس ...

اخه عزیزم درسته هنوز دوسش دارم ولی دیگه حرمتا ازبین رفته هم بین منوشوهرم هم خانواده ها

مشکلاتتو ب بقالی سر کوچه بگو ب مادرشوهرت نه

آخه من چی بگم

فک میکنی حق ومیدن ب تو

معلومه موقعیته خوبیه خودش و خالی می‌کنه سرت

زنیکه الدنگ😒

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر