2777
2789

باردارم پنج هفته ام اینقد اوق زدم دارم میمیرم بخدا از پریشب هیچی نخوردم آبم بخورم بالامیارم حتی نمیتونم ازجام بلندبشم....رابطه هم کلن قطع کردم اینقد ک بیحالم دست خودم نیس همسرم بام دعوا کرد سرهمین موضوع😭😭خس شدم بگیدچیکاکنم بهتربشم

قرص دمیترون بهت نداد دکتر؟

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی دعوا واسه چی

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

سیرابی بپز بخور . نون خشک بخور . برو دکتر برا حالت تهوعت به شوهرت برس عزیزم میدونم سختته ولی ببین یکی ازخانمها الان تاپیک زده تا باردار بودم و زایمان کردم همسرم رفته با یکی . سعی کن خودت حاا خودتو خوب کنی جز خودت کسی نمیتونه . 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
چرا درک نمیکنه همسرت حالتو 

احتمالا استاتر یکم بخاطر حالش عصبی شدن واسه اون بوده مردها که نمیدونن زنها چقدر حالشون بد میشه این جور موقع ها 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین
ن نداده ی فولیک داده ک میخورم میمیرم الان دوروز ک نمیخورم بدترشدم

دمیترون حالتو خوب میکنه برو پیشش بگو بنویسه برات 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
سیرابی بپز بخور . نون خشک بخور . برو دکتر برا حالت تهوعت به شوهرت برس عزیزم میدونم سختته ولی ببین یک ...

باورت میشه حالم بهم میخوره ازاسم رابطه😭خیلی شادبودم ولی الان کامل نابودم

صبحا کنار تختت بیسکویت بزار قبل اینکه بلند بشی بخور یا یه کم نون خشک برا تهوع خوبه ما یه فامیل داشتیم از بس میاورد بالا دیگه خون بالا میآورد تا ۵ ماه اینطوری بود بعد خوب میشود سر همه بچه‌ها ش اینطوری بود سخت نگیر میگذره

خدایا آن ده که آن به