2777
2789
عنوان

بمونم یا برم؟ کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خونه بابات یه مدت دور از هم باشین حتی زنگ و پیامم باهاش نداشته باش... بشین خوب فکراتو بکن اندازه ی سهم خودت که مقصری سعی کن رفتارتو عوض کنی ببین اشتباه کارت کجاس تو عصبانیت جوابشو نمیدی ؟؟ بارخواستش نمی کنی ؟؟ تو رابطه مشکلی ندارین؟صبور باش تا بیاد سرعقل و آدم شه بیاد دنبالت اومد شرایط بذار کتک و فحش ناموسی ممنوع و....

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

یعنی استارتر هنوز شک داری؟ دیگه چی باید بشه مطمین شی؟

😔😔😔نمیدونم...میترسم از‌برگشتن 

ک‌وسط راه بابام پشتمو خالی‌کنه

چون اعتقادی ب طلاق نداره

منم میدونم همسرم درست به شو نیست

میگم الکی خودمو سبک‌نکنم

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
😔😔😔نمیدونم...میترسم از‌برگشتن  ک‌وسط راه بابام پشتمو خالی‌کنه چون اعتقادی ب طلاق نداره من ...

من بودم شده به پای بابام میافتادم اما دیگه نمیموندم تو این زندگی

مامانت چی؟

من تو این سن مشکل قلبی پیدا کردم بخاطر اضطراب😔 اما خب تا الان بخاطر ابروی بابام و ناراحت نشدن خانو ...

نکن عزیزم بامن خودت این کارو...خانواده ت هم اره سخته ناراحت میشن اما حتمآ راضی به عذاب کشیدن پاره تنشون نیستن...تا دیر نشده ازین زندگی بیا بیرون و سعی کن کم کم بسازی زندگی تو... توکل کن بخدا💚

اگ خانوادت حمایتت میکنن ی تصمیم جدی بگیر.بنظر من اول با همسرت اتمام حجت کن بعد تیر خلاص رو بزن...مهر ...

دقیقا از همین میترسم ک دودلم برای رفتن

بابام اعتقادی ب طلاق نداره..میترسم‌پشتمو خالی کنه

وگرنه‌ من دیگ ب این‌نتیجه رسیدم ما‌ادم‌همدیگه نیستیم

اما خب فردا میرم خونم و وسایلمو جمع میکنم

با اینکه مامان جونش امشب رفته اونجا فردا شاید دعوام بشه باهاش

اسی اگر خانوادت حمایتت میکنن پشتتن بیشتر به ادامه دادن این زندگی فکر کن کسی که ناموس خودشو ساعت ۱ ...

مرسی ازت عزیزم که وقت گذاشتی

اینا یک صدم از فشارای روانی خونمون حساب نمیش بخدا

من‌ مثلا واسه کنکور میخونم اما با این دغدغه فکری فقط‌دارم خودمو داغون میکنم

دقیقا از همین میترسم ک دودلم برای رفتن بابام اعتقادی ب طلاق نداره..میترسم‌پشتمو خالی کنه وگرنه‌ من ...

اگه میخوای اقدام کنی برای جدایی باید شاهد داشته باشی که از خونه انداختت بیرون که عدم تمکین برات نزنه نمتونی بدون وسایل بری ؟؟نری بلایی سرت بیاره ...

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

اگه میخوای اقدام کنی برای جدایی باید شاهد داشته باشی که از خونه انداختت بیرون که عدم تمکین برات نزنه ...

نه با داییش میرم فردا

اما خب شاهد همه امیلاشن نمیان شهادت بدن ک..

والا فعلا انقد سردرگمم گیر کرده بودم ک برم یا بمونم

نکن عزیزم بامن خودت این کارو...خانواده ت هم اره سخته ناراحت میشن اما حتمآ راضی به عذاب کشیدن پاره تن ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزدلم

مصمم شدم که برم و تن به این ذلت‌ ندم که همش بی احترامی ببینم

خدای ماهم بزرگه

من بودم شده به پای بابام میافتادم اما دیگه نمیموندم تو این زندگی مامانت چی؟

اون پشتمه اما میگه صبرکن اول زندگی همه مشکل دارن

اما خب دیگه ۴ ساله 

مرسی که وقت گذاشتی عزیزدلم مصمم شدم که برم و تن به این ذلت‌ ندم که همش بی احترامی ببینم خدای ماهم ...

شککک نکن موندن تو همچین زندگی جز نابودی روحت و حسرت هیچی نداره...قوی و با روحیه باش و بدون خدا می‌بینه ت...💋