2777
2789
عنوان

نمیخوام بچمو دستی دستی مسموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 40 پست
بالا چه سخت میگیرین هیچی نمیشه منم به دخترم از یه سال و نیمگی اینا بود شیر گاو دادم قبلش که کلا شیر ...

منم ب تایید دکترش میدم.چون هر شیری دادم عق زد ریخت بیرون.وقتی اینو خورد انقد خوشحال شدم😔رفلاکسیم هس.ولی شکر خدا حساسیت نداده

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بد نیست،شیر گاو میش خواهرم میدادبه بچش،بجوشونش اول،کره میکنه،اونو بگیر  بعد بده بهش، شیر ...

اتفاقا دو شب در میون همسرم‌نیم‌کیلو شیر گاو نیم‌کیلو گاومیش میخره قاطی میکنم میجوشونم چربیشو میگیرم با اب جوش میدمش

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
بالا چه سخت میگیرین هیچی نمیشه منم به دخترم از یه سال و نیمگی اینا بود شیر گاو دادم قبلش که کلا شیر ...

والا من انقد کیسای عجیب غریب میبینم تو بیمارستان که ترجیح میدم سخت بگیرم تا این که ی بچه به خاطر کار من آسیب ببینه

اتفاقا دو شب در میون همسرم‌نیم‌کیلو شیر گاو نیم‌کیلو گاومیش میخره قاطی میکنم میجوشونم چربیشو میگیرم ...

خیلیم خوب،آخه گوشتش و شیرش سرده،یه نفر داده بود مشکل واسه بچش پیش اکمد ،دور از جون

سلامت باشه،

درضمن شیر محلی ویتامین و املاح ضروری برای رشد مغز شیرخوار رو نداره شیر مادر بهترین گزینه ست نشد شیرخ ...

وقتی نمیخوره چکار کنم ؟ نه ماه زار زدم.نخورد ک نخوووورد.رفلاکسم داره دیگ بدتر😔قطره قطره ریختم‌دهنش گریه میکرد عق میزد همشو بالا میاورد.بچم روانی شد سر شیر خشک.من بدتر.دیگ مجبووور شدم

ممنون فداتشم بهتره رو ب پیشرفته اما درمان قطعی نداره بیماریش😞

عزیزم از ته قلبم سلامتی همه بیمارا الخصوص پسر شما رو میخوام انشاالله خدا هر چه زودتر سلامتی بهش بده 

خیلی خوشحال شدم کاربریت رو دیدم مواظب خودت باش 💜💛💚

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
والا من انقد کیسای عجیب غریب میبینم تو بیمارستان که ترجیح میدم سخت بگیرم تا این که ی بچه به خاطر کار ...

مگ تب مالت با جوشوندن از بین نمیره ؟