2777
2789
عنوان

نمیخوام بچمو دستی دستی مسموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 40 پست

عزیزم بچه از بس اب خورد بیچاره دوروز دیگه استخون پوکی میگیره قبل از خواب غذا بهش بده سیرش کن گناه داره اخه اب جوشم شد غذا این بچه اگه سیر باشه که دیگه نیازی نیس اصلا از خواب بیدار شه یا بخای یک ساعت رو پا تکونش بدی

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خراب میشه. ضمنا اصلا خوب نیست که زیر دو سال شیر گاو میدین.

مجبورم.دکترش گف وقتی هیچ شیری نمیخوره مجبورا بده

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
نفعمیدم شیر رو گرم باید بدی یاسرد

یذره سردتر از ولرم میخوره آقا😑

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
درضمن شیر محلی ویتامین و املاح ضروری برای رشد مغز شیرخوار رو نداره شیر مادر بهترین گزینه ست نشد شیرخ ...

عزیزم شما همون لیمو ترش سابقی ؟؟؟

معده بچه اصلا توانایی هضم شیر گاو رو نداره  شیر محلی که دیگه بدتر از هیچ  بهداشتی رد نمیش ...

بالا چه سخت میگیرین هیچی نمیشه منم به دخترم از یه سال و نیمگی اینا بود شیر گاو دادم قبلش که کلا شیر نمیخورد اصلا تازه به تایید دکترش

ناز دخترم تو زیباترین نغمه ی عاشقانه ی منی❤🥰❤
عزیزم بچه از بس اب خورد بیچاره دوروز دیگه استخون پوکی میگیره قبل از خواب غذا بهش بده سیرش کن گناه دا ...

نه منظورشون اینه که آبجوش رو میریزن رو شیری که از یخچال در آوردن. که گرم بشه. نه که آبجوش خالی

پاستوریزه بده عزیزم شیشه شیرو آماده بزار یخچال به موقع بردار از تو فلاسک آبجوش بریز گرم شه بده

شیشه شیرای مخصوص هم هست که سی ثانیه میتونی بذاری ماکروفر گرم کنی

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم بچه از بس اب خورد بیچاره دوروز دیگه استخون پوکی میگیره قبل از خواب غذا بهش بده سیرش کن گناه دا ...

مگ‌من آب جوش میدم ب بچه ؟ گفتم اب جوش میریزم روی شیر ک یخورده گرم شه بعد بهش میدم.غذا شکر خدا خوب میخوره.با شیر مشکل داریم از بدو تولد

مجبورم.دکترش گف وقتی هیچ شیری نمیخوره مجبورا بده

اصلا بد نیست،شیر گاو میش خواهرم میدادبه بچش،بجوشونش اول،کره میکنه،اونو بگیر 

بعد بده بهش،

شیر گاو سرده،بهش نده،یا دیر راه میره یا دیر زبدن بازمیکنه یا مشکلات دیگه،

شیر بز خیلی خوبه و گاو میش،یع شب بیرون باشه اشکال نداره،جای خیلی گرم نباشه فقط،

مگ‌من آب جوش میدم ب بچه ؟ گفتم اب جوش میریزم روی شیر ک یخورده گرم شه بعد بهش میدم.غذا شکر خدا خوب می ...

وای دختر داشتم سکته میکردما فک کردم اب جوش میدی به طفلک 

خداروشکر که خوراکش خوبه عزیزم