2777
2789
عنوان

ماماناي اگاه تروخدا يه لحظه بيايد

219 بازدید | 27 پست

سلام..خوااااااهش ميكنم اگر بلديد جواب بديد خيلي نگرانم

من حس كردم دارم سرما ميخورم پاشدم يه كلداكس سينوس و الرژي خوردم ..

توش استامينوفن 

فنيل افرين هيدروكلرايد

ديفن هيدرامين هيدروكلرايد هست.

بچه شيرميدم خيلي نگرانم الان كه براش بد نباشه

كسي بلده بده يانه؟

كسي بوده سرماخورده باشه دكتر براش اينو نوشته باشه تو شيردهي؟

شير كم ميكنه؟

حالا يه دونه چقدر تاثير داره؟

اگر بده تا چند ساعت شير خودم ندم تااز بدنم خارج بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت چند ماهشه....ن بابا انقد حساس نباش کلداکس تو بارداری هم میدن ....اینو ک خوردب اشکال نداره دیِه نخور برو دکتر بگو شیر میدی دارو مناسب بهت بده عیب نداره دلت نجوشه حساس نباش

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
وای چ استرسی داری اشکال نداره منم چند وقات پیش سرماخوردم دکتر برام کلداکس نوشت شیر میدم شاید یکم بچه ...

دكتر براتون نوشت ميدونست بچه شير ميديد؟اخه چندنوع همين بود؟يا از اون شب و روزا؟واقعا يه دونش شير كم ميكنه؟

مرسي جواب داديد شرمنده

من شیر ندادم اما به سرعت وارد شیر میشه بچه خوابالو میشه بهش شیر خشک بده تا از بدنت خارج شه

چند ساعت شير خودم ندم تا از بدنم خارج بشه؟ببخشيد مرسي جواب داديد

دكتر براتون نوشت ميدونست بچه شير ميديد؟اخه چندنوع همين بود؟يا از اون شب و روزا؟واقعا يه دونش شير كم ...

بله عزیزم نگران نباش حالا ی دونه ک طوری نمیشه  مثلا شاید یروز شیرا کم کنه ن ک حالا ی قرص بخوری و دوسال شیرت کم باشه نگران نباش عزیزم دیگه نخور بدون تجویز دکتر🌹❤

بچت چند ماهشه....ن بابا انقد حساس نباش کلداکس تو بارداری هم میدن ....اینو ک خوردب اشکال نداره دیِه ن ...

خيلي ممنون جواب داديد واقعا

بچم يك ماه و نيمش

فقط يه دونه خوردم چه اشتباهي كردم فقط حس كردم دارم مريض ميشم خوردم يعد يادم اومد ميره تو شيرم

چرا اينكارو كردم خيلي پشيمونم😔😔😔😔😔