2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا برای انتقام تو فکر خیانتی

چون من واقعا عاشق شوهرم بودم اولویت اول زندگیم بوده ولی امشب فهمیدم فقط من اینجوری هستم اون هما رو به من ترجیح میده به خاطر یه مسئله کوچیک حرف از طلاق زد

خیانت در هر شرایطی بدترین کاره در هرررررررررر شرایطی 

من به خاطرش بهترین خواستگارهامو رد کردم ولی اون بدجوری قلبمو شکست همیشه دوسم داشته و هزار کار برام کرده اما امشب حرفهاش منو داغون کرد پست قبلیمو بخون 

چون من واقعا عاشق شوهرم بودم اولویت اول زندگیم بوده ولی امشب فهمیدم فقط من اینجوری هستم اون هما رو ب ...

حالا به هر دلیلی ....اصلا ته تهش دور از شما طلاق هم باشه ولی این حق رو نداری تا وقتی متاهلی به خیانت فکر کنی

اصلا حوصلت میکشه فورا وارد یه رابطه ی پوچ بشی ؟ گرفتن دوست پسر تو این شرایط خنده دار نیست؟

اگ خیانت کنی بدتربهانه دستش میدی میگ تقصیرم نبودک دوست نداشتم میشناختمت ولیاقت نداری واینا

دل شکستمو چطوری التیام بدم گفت بدون مادرم زندگی نمیتونم بکنم و میمیرم اما بدون تو می تونم وای چرا انقد بدبختم که مادرشوهرم شده رقیبم چرا نمیفهمه که ازدواج کرده و ۳۶ سالشه چرا منو بدبخت کرد و نگفت تا زنده م باید پستونک تو دهنم باشه چرا مادرها انقد مزاحم زندگی بچه هاتونین من از دست این زن چیکار کنم که همیشه سایه ی شومش رو زندگیمه هیچوقت با شوهرم دعوامون نمیشه و تمام دعواهامون به خاطر این زنه