2777
2789

مغازه ب اسم پدرشوهرمه و شوهرم خودش نانواس حالا میخایم جواز بگیریم شوهرم پایان خدمتم نداره زمین باید ب اسم شخصی باشه ک جواز میخاد؟؟؟شوهرم پایان نداره میتونه زمینو ب اسم من کنه و جوازو بگیره؟؟؟

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

نه جواز کسب ربطی به مالک نداره 

ممکنه من یه سالن اجاره کنم برای ارایشگاه ...باید جواز بگیرم به اسم خودم ....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جواز کسب ربطی به مالک نداره  ممکنه من یه سالن اجاره کنم برای ارایشگاه ...باید جواز بگیرم به ...

امضات حال دلمه😥😥😥😥

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
چون پایان خدمت نداره فکر نکنم جواز بدن

وای مطمعنی؟؟؟؟اگه ب اسم داداشش جواز بگیره چی؟؟باید زمینو ب اسم داداشش کنه؟

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
امضات حال دلمه😥😥😥😥

قربون دلت ...الهی حاجت روا باسی عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

قربون دلت ...الهی حاجت روا باسی عزیزم

فدات عزیزم همچنین😘

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
وای مطمعنی؟؟؟؟اگه ب اسم داداشش جواز بگیره چی؟؟باید زمینو ب اسم داداشش کنه؟

من شنیدم باید یا معازه داشته باشه یا زمین ک بره جواز بگیره.اما عزیزم برو بپرس شاید الان فرق کرده باشه.