2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که خوردین کجا بوده و چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 119 پست
لحظه اخر یه پنج دقیقه یا کمتر تو یه کاسه جدا نسوز میزاری وسط مرغ بعد روغن مرغ میریزی رو زغال درس می ...

چه جالب حتما امتحان میکنم مرسی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق مرغ ترشم 

ولی خیلی سخته درست کردنش

چون فقط یه جا خوردم و دوست داشتم

اونم رستوران خاور خانم بود 

یکی دیگم دیزیای رستوران روگلی جاده هراز

خیلی خیلی خوشمزه اس

رستوران نمونه قزوینم رفتم قیمه نثار خوردم هیچوقت یادم نمیره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

والا یه غذایی خودم میپزم ک باشوهرم عاشقشیم .. ماهیچه گوسفندی رو میپزم تو زودپز بعد آبشو خالی میکنم ت ...

یکم دردسرش فک کنم زیاده ن 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
یکم دردسرش فک کنم زیاده ن 

آره ولی خیلی خوشمزه میشه و اینکه غذای مورد علاقه شوهرمه ک همه جا تعریفشو میده

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
عالیه منم خوشبختم من یک دور 40 روزه گرفتم و بدون ورزش11 کیلو کم شدم البته الان چند دوره اس گرفتم

خ عالیه عزیز دلم من الا تو یه هفته با ورزش البته ۵ کیلو و نیم لاغر کردم 😍

نظرتون چی بود؟

شاید گوشت به این روش آماده میشه

کدبانو ایل سنگسری برای نگهداری گوشت به سه روش عمل می کند

خوشکه گوشت:نگهداری گوشت برای مدت سه الی شش ماه

در این روش از هر قسمت گوشت گوسفند مقداری جدا کرده که باید بدون چربی باشد و سپس آن را به لایه های نازک برش می زنند.   در این روش یا  با پاشیدن مقدار کمی نمک بر سطح گوشت چوبی را از میان گوشت عبور میدهند و یا از میان همان گوشت به جای چوب، طناب(مویی رجه یا مویی طنافت) عبور می دهند. در روشی دیگر از خوشکه کردن گوشت که فساد پذیری گوشت بسیار کمتر است آن را در ظرفی با مقداری نمک و آب می خوابانند و یک روز به آن استراحت می دهند  تا نمک به جان گوشت بنشیند  سپس گوشت را از ظرف خارج کرده و بطور مرتب بر روی چوب یا طناب از جنس موی بز آویزان می کنند البته نباید تکه های گوشت به هم بچسبند و برروی آن پارچه نازک به نام (پورزوو) کشیده می شود تا هم از نفوذ گردو غبار و هم از(مرش) مگس درامان بمانند.

محل نگهداری این گوشت باید مکانی خنک و به دور از اشعه آفتاب باشد. این گوشت به مرور آب خود را ظرف یک هفته تا ده روز از دست می دهد و تبدیل به (خوشکه گوشت) می شود که بعد از پختن لذتی وصف نا پذیر دارد. در این روش گوشت تا شش ماه قابل نگهداری است.

نمک سوت کَرته تن

در این روش ابتدا قسمتهای نازک لاشه مانند( لثه ها، دنده ها، فک پایینی سرگوسفند، پاچه ها وگوشت پهلو های گوسفند)  را بریده و در (انبون) می گذارند و لا به لا نمک به آن می افزایند و در مکانی به دور از آفتاب نگه داری می کنند که در این روش تا دو سال هم می توان گوش را نگه داری کرد. البته این گوشت هم خوردن دارد.