2777
2789

ولی من اصلا اینطوری فکر نمی کنم

من میگم آدم از خدا نخواد دستشو پیش خدا دراز نکنه پیش کی دراز کنه؟

الان دلم میخواد بچه دار شم اونم سالم و صالحشو از خدا نخوام و ائمه رو واسطه نکنم

پس کجا برم؟

من دعا می کنم آخرشم میگم خدایا صلاحمو بده که تو خیلی مهربونی

نظر شما چیه؟

اگه تجربه ای دارین خوشالم می کنین بهم بگین

میشه شماهم واسه اینکه صلاح خدا و خواست قلبیم یکی باشه صلوات بفرستین برام🥰🥰

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میکی موز نه دده اسم دوست پسر لیوت میکی موسه میییییییفهمی

عشقم من اون نیستم من دوست دختر میکی موزززززززم🤣🤣🤣

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰

من شنیدم باید بزور بخوای😂😂 ولی من میگم خدایا اینطوری اونطوری ولی هرچی صلاحه ولی خب یکاریش بکن دیگ گناه دارم😅

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

خواستن اشکال نداره ولی اصرار نکن اگه صلاحته انشالا یه عزیز صحیح و سالم بهتون بده . اصرار بیش از حد که خدایی نکرده به کفر برسه صحیح نیست.

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3898850/نماز-استغاثه-حضرت-زهرا-و-حاجت-گرفتن خانم های عزیز،اگر موافق باشید روز جمعه باهمدیگه نماز استغاثه حضرت زهرا رو به جای بیاریم و از خداوند و حضرت زهرا برای همدیگه و خودمون طلب یاری کنیم و حاجت بطلبیم

لطفا یک صلوات برای حاجت روایی مهمانم کن🙏🏻❤
برات صلوات میفرستم عزیزم ان شاءالله خدا به همه بچه سالم وصالح بده انتظار سخته خیلی سخت😔

انشاالله که بحق علی شماهم صاحب فرزندان سالم و صالح بشی عزیزم

دعا کردن با اصرار کردن فرق داره،تو دعا میکنی چون در برابر خدا عاجزی و حقم داری که دعا کنی،اما اصرارداشتن ب انجام کاری که خدا بیشتر از ما ب سرانجامش آگاهه فرق میکنه،

کاری نکن مثه تار موهام،تو رو هم بندازم پشت گوشام👈👌

انشالله خدا حاجت دلت بده !!دعا کردن اشکال نداره که عزیزم همه ما خاسته هایی داریم

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!