پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5402 عنوان پوست شمام به مرطوب کننده وابسته میشه🤕🚶♀️ 40 بازدید | 6 پست به روی دستم کرم اوره ۱۰ دصرد ثمین رو زدم بعد یکی دوساعت هی پوستم میگت دوباره کرم بزن فرداش پوست از خشکی یه جوری شده بود مرطوب کننده نمیزدم پوستم خیلی بهتر بود الان انگار تشنه اش و کرم میخواد😵💫واسه شمام اینجوره شاید من قلق اش رو بلد نیستم برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲 امروز | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonshinemoonshine عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3881 من باید بعداز شست وشو بزنم حتما ولی دوساعت یکبارنه شاید مارک کرمت خوب نیست
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5402 من باید بعداز شست وشو بزنم حتما ولی دوساعت یکبارنه شاید مارک کرمت خوب نیست ثمین خیلی مشهوره هر دوساعت کرم میزنی ؟ یعنی تا ابد باید مرطوب کننده استفاده کنیم؟ من فکر میکردم یه مدت استفاده میکنی پوست خوب میشه و دیگه نیاز نیست استفاده کنی برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5402 من باید بعداز شست وشو بزنم حتما ولی دوساعت یکبارنه شاید مارک کرمت خوب نیست چه مارکی استفاده میکنی؟ برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
moonshinemoonshine عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3881 ثمین خیلی مشهوره هر دوساعت کرم میزنی ؟ یعنی تا ابد باید مرطوب کننده استفاده کنیم؟ من فکر میکردم یه م ... نه یکروز درمیون بعد از حمام و هرروز فقط یکبار بعداز شستن صورتم
moonshinemoonshine عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 3881 چه مارکی استفاده میکنی؟ آلورا خیار شون البته قبلش یه سرم دیگه ام میزنم به صورتم
پرنسس_سایت_ام مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 5402 آلورا خیار شون البته قبلش یه سرم دیگه ام میزنم به صورتم چه سرمی ابرسان؟ برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه: "قَداٌوتِیتَسُؤلک" خواسته ات به تو داده شد🥺🤲