2777
2789
عنوان

اهل کتابها بیاید

600 بازدید | 127 پست

میشه چند تا کتاب رمان که خوندید و خیلی قشنگ و عبرت انگیز بوده معرفی کنید 

رمانهایی که سرگذشت یه زندگی  باشه 

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ملت عشق،سرگذشت شهید علی شفیعی (مثل علی مثل فاطمه اسم کتاب شه) ،دا رو هم میخوام بخونم شنیدم قشنگه

رمان هم سیگارشکلاتی،توسکا،قرارنبود،همخونه،گناهکار،بانوی شرقی،گندم ،پریچهر،اسطوره 

خدایا شکرت😍

امپراطور عشق

نمیگم سرگدشت کیه.اینجوری برات جالبتر میشه

اولاش یکم غیر جذابه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
ملت عشق،سرگذشت شهید علی شفیعی (مثل علی مثل فاطمه اسم کتاب شه) ،دا رو هم میخوام بخونم شنیدم قشنگه رم ...

مرسی چقدر کتاب😀

گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
امپراطور عشق نمیگم سرگدشت کیه.اینجوری برات جالبتر میشه اولاش یکم غیر جذابه

چه جالب