2777
2789
عنوان

بی بی منفی

202 بازدید | 22 پست

سلام

پانزده روزه عقب انداختم

دوبار ،یدفعه یک هفته قبل،یه بارم الان بی بی چک زدم

خسسسته شدم باز منفی شد

چیکارکنم خدایا!؟

سه روزه یه کم درد شبیه پریودی دارم

صبح امروزم یه کم سینه هام تیر کشیدن.

خیلی کم هرازگاهی یهو تهوع دارم

ترشحم دارم

پس اینا علائم‌چیه؟ 

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بی بی منفی بوده خب آزمایش هم منفیه دیگه گلم ،،اون علایم هم که داری احتمالا به خودت تلقین می کنی که اینطور هستی ،،،نا امید نباش ان شاالله ماه بعد حتما بارداری 

دوبار بی بی منفی شده میشه آزمایش مثبت شه؟؟؟ اشکم داره درمیاد

چرا خودتو اذیت میکنی مگه نگفتم برو آز بده ب معجزه خدا ایمان داشته باش بیبی منم منفی شد ولی شنبه میرم آز شاید بتات بالای ۱۰۰اگ بالی ۱۰۰باشه بیبی چک نمیتونه تشخیص بده

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
چرا خودتو اذیت میکنی مگه نگفتم برو آز بده ب معجزه خدا ایمان داشته باش بیبی منم منفی شد ولی شنبه میرم ...

سلام

الان اومدم بهداشت محله مون، با ماما صحبت کردم

میگه فقط مواقع تخمک‌گذاری باید نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشی و زمانای دیگه جلوگیری طبیعی داشته باشی...و‌چون جلوگیری نکردی ریتم بدنتو به هم ریختی

گفت باید سونو بدی،چون اگه آزمایش بدی ومثبت باشه باز باید سونو بدی که سن حاملگی مشخص بشه

درهرصورت یه سونو نیاز داری

من‌ نمیدونستم که نباید زمانای دیگه هم بدون جلوگیری باشه

والا دکترم‌که رفتم گفت یه شب درمیون اقدام کن

شما میدونستید؟؟؟

سلام الان اومدم بهداشت محله مون، با ماما صحبت کردم میگه فقط مواقع تخمک‌گذاری باید نزدیکی بدون جلوگ ...

ماما رو ول کنا منم شنیدم یک شب درمیون باید باشه

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
چرا خودتو اذیت میکنی مگه نگفتم برو آز بده ب معجزه خدا ایمان داشته باش بیبی منم منفی شد ولی شنبه میرم ...

خداااا ینی میشه منم مامان بشم؟؟؟

ماما رو ول کنا منم شنیدم یک شب درمیون باید باشه

بنظرت چیکار کنم؟؟؟

برم دکتر خودم؟؟؟

لعنتی ویزیتش ۵۰ تومنه الان زوره برام😁😁😁

خداااا ینی میشه منم مامان بشم؟؟؟

عزیزم چرا نشه بری آز خیالتو راحت میکنی من بیبی منفی شد ولی میرم از تا خیالم راحت شه حداقل استرس نداشته باشم هیچ کار خدا بی حکمت نیس یکی از دوستام بیبی چکش هاله انداخته ولی آزش منفی بوده

بنظرت چیکار کنم؟؟؟ برم دکتر خودم؟؟؟ لعنتی ویزیتش ۵۰ تومنه الان زوره برام😁😁😁

اره برو کدوم شهری؟

اسلامشهر

برو گلم حداقل ازبلا تکلیفی درمیایم ک هرچی خدا بخواد