2777
2789
عنوان

بی بی منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 22 پست
برو گلم حداقل ازبلا تکلیفی درمیایم ک هرچی خدا بخواد

الان نشستم تو نوبت دکتر برام سونو بنویسه، برم بنویسه؟ یابرم دکتر خودم؟؟؟؟ دودل موندم

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚
الان نشستم تو نوبت دکتر برام سونو بنویسه، برم بنویسه؟ یابرم دکتر خودم؟؟؟؟ دودل موندم

من اگه جات بودم اول میرفتم آز حالا هرچی خودت صلاح میدونی گلم

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون 🥰🥰🥰🥰

فدات

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

وایی خیلی بده شوهر من بچه نمیخواد خودمو دارم میکشم یجوری راضیش کنم اصلاااااا قبول نمیکنه چند بار تموم حالتای بارداری رو داشتم ولی تموم بی بی چکا منفی بود انقدددد گریه کردممم به جایی رسیدم که نسبت به شوهرم هیچ حسی ندارم تو افسردگی به سر میبرم😢😢

وایی خیلی بده شوهر من بچه نمیخواد خودمو دارم میکشم یجوری راضیش کنم اصلاااااا قبول نمیکنه چند بار تمو ...

ما هر دومون میخوایم

یعنی هفت ماهه باهم تصمیم گرفتیم

اما هنوز خبری نیست...

خدایا شکرت برای هرچی دادی و ندادی 💚