2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدجنسم...اه اه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 69 پست
ولش کن بابا سر بی دردسر داری ،زندگیتو بکن 😊😊😊😊

شوهرمو چیکار کنم...انقدر خنگ نباشه..فک میکنه اونا خیلی خوبنننن...و تازه وقتی اونا بدی میکنن بازم شوهرم فک میکنه این بدی کرده و مقصره...

😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دلتنگ شما میشه  و ۶۰ سالشه نباید به خودش برسه؟اون تماس نگرفت تو چرا بهش زنگ نزدی؟ شما بیش ...

شما اصلا در حریان اصل مشکل ما نیستی...اتفاقا من مشکلم با به خودش رسیدن نیس...تاپیک قبلیمو بخونی متوجه میشی...حتی تو همین تایپکم اشاره کردم طبق تاپیک قبلی...

😊😊
ی سوم سنش سن داریم جنگولک بازی درنمیاریم .هرچیزی سن خودشوداره.ی خانم ۶۰ ساله بایددرحین سادگی، زیبا و ...

اصلا بابا هرکاری میکنه به درک...من فقط اعصابم از این خرابه...زندگی مارو جهنم کردههههه ده روزه...شوهرم غمگین بی اعصاب که وای مادرم الان ازم‌ناراحته ...و طبق تاپیک قبلم..کامل نوشتمممم...

حالا خانم اینطوره...تازه جوابم نداد بهم.

😊😊
اینا خیلی حق به جانبن...گفتم شر میندازن تو زندگیم...بزار من شسته رفته باشم...

مگه قهر نبودن و سر جریانات پیش اومده پاشونو کنار نکشیدن

چرا تو خودتو دوباره نزدیک کردی

تو این موارد صبر و تحمل خوب جواب میده

الان میگن دیدی یه چیزی گفت خودشم فهمید اشتباه کرده حالا میخاد پا پیش بزاره

عزیزم تو با تبریکت شعورتو نشون دادی و مادرشوهرتم شعورشو

فردا به شوهرم میگم..

میگم‌مامانت خیلی بیتابه این دعوا و بحث شده و واسش مهم بودیم...بیمارستان بستری بوده از غصه...

😊😊
مگه قهر نبودن و سر جریانات پیش اومده پاشونو کنار نکشیدن چرا تو خودتو دوباره نزدیک کردی تو این موار ...

بله نه ما زنگ‌زدیم نه اونا...

ولی چون این گروه فامیلیه...همه بهش تبریک گفتن...

منم مجبور شدم نوشتم مبارکه و اینا....

دوس نداشتم تو جمع تابلو شم...

وگرنه به شوهرم هم‌گفتم تا الان کوتاه اومدم این بار تا اشتباهشونو به گردن نگیرن کوتاه نمیام.

😊😊
😕😕😕😕😕بگی بیشتر دلش میگیره

حداقل میفهمه مادرش چ ادمیه...نه که گول حرفاشو بخوره...

زندگیمونو جهنم کرده مادرش...

تا سر کوچه میرفتیم زنگ‌میزد کجایین دلشوره دارم..میگفت دست خودم نیس...نگران میشم.

حالا الان ده روزه دیگه نگران نیس...

مکار...

😊😊
خدا کنه منم 60 سالم شد این قدر حال و حوصله و اعصاب داشته باشم این جوری به خودم برسم😢😢

مادر شوهر من سلفی میگیره یه ابروش رو میندازه بالا لبا رو هم غنچه میکنه برای ما میفرسته62سالشه..یه بار بیرون بودیم من ضد آفتاب میخواستم بخرم...اینم هی از فروشنده در مورد کرم ضد چروک و اینا می پرسید یه پسره بود مات و مبهوت مونده بود و خنده اش گرفته بود

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
اصلا بابا هرکاری میکنه به درک...من فقط اعصابم از این خرابه...زندگی مارو جهنم کردههههه ده روزه...شوهر ...

میدونی چیه مادر شوهر چیزی نیس ک بخوای خودتو بخاطرش نارحت کنی ارزش نداره.ن اینکه فک کنین من بی احترامم اگه بدونین من چقد خدمت کردم ب مادرشوهرم ...ولی اون چی فقط بدی کرد درحقم

میدونی من مشکلم با قرتی بازیش نیس...مشکل من اینه این مادر هرجا میرفتیمممم هزار بار ز میزد که دلنگرون ...

برات اصلا مهم نباشه عزیزم 

منم با خانواده شوهرم قطع رابطه ام با اینکه توی یه ساختمونیم و چشممون زیاد به هم میفته