2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدجنسم...اه اه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 69 پست
میدونی چیه مادر شوهر چیزی نیس ک بخوای خودتو بخاطرش نارحت کنی ارزش نداره.ن اینکه فک کنین من بی احترام ...

ببین نمیدونی این چ کارا با من کرده..ولی شوهرم متوجه نمیشه...

اینسری هم باز با اینکه صد در صد مقصر بود مادرش بازم با شک و شبهه ناراحتیشو بروز داد بهشون..بازم خانم قهر کرده..

گیر افتادم بخدا.وگرنه صد سال سیاه نمیرفتم.هربار برم بیام ی دعوا دارم با شوهرم.

😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات اصلا مهم نباشه عزیزم  منم با خانواده شوهرم قطع رابطه ام با اینکه توی یه ساختمونیم و چشممو ...

قطع رابطه بشه از خدامه..حتی دارم دعا دعا میکنم ی چیزی بشه از گروه هم‌لفت بدم...دیگه کلا نبینمشون بیخبر...

ولی مشکلم شوهرمه...بدی اونارو نمیبینه...متوجه نمیشه.

😊😊
ببین نمیدونی این چ کارا با من کرده..ولی شوهرم متوجه نمیشه... اینسری هم باز با اینکه صد در صد مقصر ب ...

شوهرت متوجه نمیشه چون نمیخواد متوجه بشه مثل شوهرمن زندگیمون نابووود شده سر خونوادش ولی ی ذره اونارو مقصر نمیدونه

خوشبحالت میتونی.من نمیتونم جلو شرشونو بگیرم.هی میگم خفه شم نمیشه جوابشونو میدم دعوا میشه احح

خیلی واقعاااا حرص خوردمممم وقتی دیدم این مدت من همش فشارم بالا بوده..و حرص خوردم..خودمو خوردم...این پی خوشی خودشه...و انگار نه انگارررر چی شده...

من و شوهرمم به هیچی حساب نکرده

😊😊
یا خود خدا😂😂😂😂😂😂😂😂 عجب دافیه 

بخدا یه کارای خنده داری میکنه.... دخترش فوق تخصص هست ..لباسای ک این میپوشه رو میگه زشته ب سنم نمیخوره.. عاشق رنگ قرمزه😂😂😂

کله اش همیشه بلوند ... تتو... ولی اگر یه لیوان اب بخواد بیاذه تا دنبالچه اش درد میکنه😏

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
شوهرت متوجه نمیشه چون نمیخواد متوجه بشه مثل شوهرمن زندگیمون نابووود شده سر خونوادش ولی ی ذره اونارو ...

حالا فردا به شوهرم میگم...

میگم‌بیا اینم از مامانت...خیلی واسش مهم بودیم.بین ما و اون آدم غریبه بابت رفت و امد ...اونو انتخاب کرده.

😊😊
قطع رابطه بشه از خدامه..حتی دارم دعا دعا میکنم ی چیزی بشه از گروه هم‌لفت بدم...دیگه کلا نبینمشون بیخ ...

بزار کم کم شوهرت خودش به نتیجه میرسه عزیزدلم.

منم اوایل مثل شما بودم، همش سعی میکردم که شوهرم بفهمه مادرش خیرخواهه زندگیش نیست ولی هی بدتر میشد شوهرم . تا اینکه بعد از سه سال شوهرم کم کم فهمید مادرش داره زندگیشو تباه میکنه و الان یجوری شده که منم اگر بخام شوهرم سمته مادرش نمیره.

اینم بهت بگم که شوهره من خیلی بچه ننه بود در حدی که فردای بعد عروسیمون گریه میکرد که حالا با دوری مامانم چکار کنم و پشیمون شده بود از ازدواج

خیلی واقعاااا حرص خوردمممم وقتی دیدم این مدت من همش فشارم بالا بوده..و حرص خوردم..خودمو خوردم...این ...

فک کن الان منم بحث پیش اومده فقط دارم خودخوری میکنم که کسی چیزیش نشه.نه من نه شوهرم حس هیچیو نداریم

بزار کم کم شوهرت خودش به نتیجه میرسه عزیزدلم. منم اوایل مثل شما بودم، همش سعی میکردم که شوهرم بفهمه ...

دقیقا عین شوهر منننن...میگفت من ازدواج کردم مادرمو خواهر برادرام اذیتش میکنن فکرم پیش مادرمه...

نمیدونم واقعا یعنی میفهمه..پیرم کردن بخدا...

😊😊

من شرایطم یجوری بود که شوهرم داد میزد میگفت که من مامانمو به تو نمیفروشم و اگر قرار باشه بین تو و مامانم یکی رو انتخاب کنم مطمین باش اون مامانمه 

بعد مادرشوهرم که طبقه بالای ما زندگی میکنن میرفت توی بالکن و صدای شوهرمو میشنید چنان ذوق مرگ میشد. بعد چون خیلی خیالش از بابت پسرش راحت بود که طرفه من نیست هزار تا توهین و تهمت بهم زد. اما از خواست خدا و صبوری من الان دیگه شوهرم حتی توی صورته مادرش نگاه هم نمیکنه . 

من شرایطم یجوری بود که شوهرم داد میزد میگفت که من مامانمو به تو نمیفروشم و اگر قرار باشه بین تو و ما ...

خدا کنه واسه منم اینطور بشه..مادرشوهر من خیلی زبون باز و بلده شوهرمه...حس ترحممممم میخره واسه خودش از بچه هاش.

عزیزم الهی که همیشه ارامش حاکم باشه تو خونتون.و شوهرت اگاه باشه.

😊😊