2777
2789
عنوان

خواستگاری

680 بازدید | 22 پست

سلااام بر همه، خوبییین؟ بچه ها راهنمایی بفرمایید

چند وقت دیگه یه خانواده قراره بیان خونمون مهمونی، در واقع به خاطر داداشم دعوتشون کردیم، چون داداشم به دخترشون علاقه مند شده، حالا داداشم به من گفته که مثلا پیش دختر خانوم بشینم و این موضوع رو مطرح کنم، که یه هفته فکر کنه، اگه جوابش منفی نباشه، ما به صورت رسمی بریم خواستگاری، حالا مسئله ی من اینه که چطوری این موضوعو مطرح کنم با اون دختر خانوم، من تا حالا این کارو نکردم، چطوری وارد این مبحث بشم؟، خلاصه بگین هر چی به ذنتون میرسه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرتون چند سالس؟ شما چی؟

از در دوستی وارد شو 

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

سلام. بگو قصد ازدواج داری.معیارهات چیه.غیر مستقیم هم بهش بفهمون واسه داداشته

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
شما کار درستی اگه میخواین بکنین بگذارید مادرتشون پیش قدم بشن. درست ترین کاره. بعد تحت نظارت دوتا خ ...

مامانم میگه چون شما دو تا همسن هستین، شاید بتونید راحت تر با هم حرف بزنید

سلام. بگو قصد ازدواج داری.معیارهات چیه.غیر مستقیم هم بهش بفهمون واسه داداشته

میگم ناراحت نشه که مثلا اومدن خونمون چون مهمونه معذب نشه، ولی خب چه میشه کرد؟ همینا رو بش میگم😉

مامانم میگه چون شما دو تا همسن هستین، شاید بتونید راحت تر با هم حرف بزنید

کاری نداره عزیزم یه جوری باهاش مطرح کن که غرور داداشت هم حفظ شه .... نوع کلمات و جملاتی که انتخاب میکنی مهمه تو اینترنت سرچ کنی هست .