چند وقت دیگه یه خانواده قراره بیان خونمون مهمونی، در واقع به خاطر داداشم دعوتشون کردیم، چون داداشم به دخترشون علاقه مند شده، حالا داداشم به من گفته که مثلا پیش دختر خانوم بشینم و این موضوع رو مطرح کنم، که یه هفته فکر کنه، اگه جوابش منفی نباشه، ما به صورت رسمی بریم خواستگاری، حالا مسئله ی من اینه که چطوری این موضوعو مطرح کنم با اون دختر خانوم، من تا حالا این کارو نکردم، چطوری وارد این مبحث بشم؟، خلاصه بگین هر چی به ذنتون میرسه.
جسارتا منظورم اینه که مادر شما با مادر ایشون صحبت کنن
داداشم میگه اول نظر دخترو بدونیم، اگه سریعا جواب منفی بده که دیگه قضیه منتفیه، ول اگه شک داشت یا مثلا دو دل بود و احتیاج به وقت بیشتری داشت، اون موقع با خانوادش مطرح کنیم با اجازه ی دخترخانوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگم ناراحت نشه که مثلا اومدن خونمون چون مهمونه معذب نشه، ولی خب چه میشه کرد؟ همینا رو بش میگم😉
نه بابا کلی هم ذوق میکنه.کدوم دختر بدش از خواستگار میاد😂
ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.