2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم ؟؟

100 بازدید | 10 پست

سلام خانما اگه ذکری و دعایی بلد هستین و حاجت گرفتین بگید بخونم .دیگه خسته شدم از اوضاع زندگیم. مجردم و مجبورم به تحمل کردن سخت ترین پدر دنیا. از طرف دیگه هم با هرکی اشنا میشم یهو نظرش عوض میشه بگید چی خوبه برای حال من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدبختوبگوپدرم ۱۰سال ترکمون کردورفت یماه دیگه هم۲۹سالم میشه٬زندگی خیلی خیلی سختی داریم ازحرف ونگاه مردمم افسردگی گرفتم ازی طرفم دیگه تحمل تنهایی واقعا برام سخته مادروبرادرمم بخاطرمن خیلی غصه دارشدن نمیدونمم چه خاکی ب سرم بریزم هرچیم دعا ونمازوچله میخونم خداتوجهی ب من وخانوادم نداره آخه گناه من چیه که پدرم نامردازآب دراومده تاکی بایدشباباگریه بخوابم وصبا بی انگیزه بلندشم؟؟؟خداتاکی میخوادباهام بجنگه نمیدونم

قسمت توهمین بوده که برسرت گذشته              نکن گلایه ازفلک این کارسرنوشته.
کاش بابای منم نبود .

نمیدونم چی بگم منم وقتی بودآرزوم این بودکه نباشه ولی ازوقتی رفت مشکلاتمون هزاربرابرشد

نمیدونم چی بگم منم وقتی بودآرزوم این بودکه نباشه ولی ازوقتی رفت مشکلاتمون هزاربرابرشد

نه من واقعا ارزو دارم نباشه چون از بچگی ازارمون دا  الانم که مامانم فوت کرده من رو اذیت میکنه

نه من واقعا ارزو دارم نباشه چون از بچگی ازارمون دا  الانم که مامانم فوت کرده من رو اذیت میکنه

خدابهت صبربده٬پدرمنم خیلی اذیتمون کردطوری که ازبچگی تواسترس ودعوابزرگ شدم بخاطرهمین موضوع دچارافسردگی شدم ووسواس فکری دارم٬برادرمم اخلاق خوبی نداره تمام رفتارای باباموتکرارمیکنه خیلی اذیتمون میکنه

خدابهت صبربده٬پدرمنم خیلی اذیتمون کردطوری که ازبچگی تواسترس ودعوابزرگ شدم بخاطرهمین موضوع دچارافسردگ ...

فدات . پدر بد خیلی بده من که هیچ وقت پدرم رو نمیبخشم چون نزاشت از زندگی لذت ببرم