2777
2789

من ۵۰ کیلوام با قد ۱۶۰ فک میکنم کمم و اینکه کم غذا میخورم

مثلا امروز صب یه تخم مرغ خوردم ناهار عدس پلو بعدش چای نبات بعدش شام گوشت چرخ کرده بعدش ۱ کلوچه کل چیزایی هس که خوردم

اندازه بقیه هم میخورم مقدارشو

آیا کم خوراکم؟

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز نیمرو و تافتون و شیر و عسل صبحونه..ناهار جوجه...پرتغال و ازگیل

شیرینی و چایی..شام اش و کوفته

وسطا لواشک

۶۴ کیلوام

شیرینی خیلی میخورم ولی چون تحرک دارم زیاد تغییر نمیکنم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

صبحانه خوردم ولی ناهار و شام نخوردم هنوز😣😣

گشنمه حوصله هیچیو ندارم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من ۲۰سالمه قد۱۶۵وزن۵۳

صبح مرباوپنیر با ی نون باگت کامل خوردم،نیم ساعت بعدش گوجه خیارووتخم مرغ عسلی خوردم

ناهارماکارونی خوردم ی بشقاپ کامل،عصرشم ی بشقاپ دیگ خوردم،الانم چیپس پفک الوچه و تخمه خوردم،شامم سیب زمینی و سوسیس وگوجه خام درس کردم ولی هنوز نخوردم،الان میرم اونم میخورم یکمم ماکارونی مونده اونم باید حسابشو برسم😂😂  

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
عزيز مقدارش كه اصلا به كنار ولي اين رژيم غذاييت خيلي ناسالمه كه !!!! هيچ جاش سبزيجات و ميوه جات و لب ...

اره زیاد اهمیت نمیدم به این چیزا متاسفانه

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️