2777
2789
عنوان

قرتیا بیاین😍

629 بازدید | 13 پست

بچه ها این که میگن فلانی قرتیه یعنی چی دقیقا؟

یعنی چیکار میکنه؟

شوهر دوستم بهش گفته یه ذره قرتی باش

داشتیم همفکری میکردیم که منظورش چیه که به نظرم اومد بیام اینجا از شما هپ بپرسم

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرتی بودن بنظرم اصن خوب نیس حتی اگه شوهرت بخواد .شوهرمن ک همیشه میگه سنگین باش

خب این شوهرش گفته قرتی باش و خیلی ساده ای😔

گفت اینجوری ممکنه دلم بلرزه

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
قرتی بودن بنظرم اصن خوب نیس حتی اگه شوهرت بخواد .شوهرمن ک همیشه میگه سنگین باش

افرین منم شیک پوشم ولی سنگین خوب گفته به این میگن مرد 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

تو گویش عامیانه به ادم لاابالی و سربه هوا که زیاد بخودش میرسه می گن. اما ریشه لغت برمیگرده به دوره مشروطه که کافه نشینی و روشنفکری تو ایران مد شده بود و کتاب خونها و روشن فکرا کراوات زده و با کت و شلوار و دکمه سراستین می نشستن تو کافه دور هم قهوه میخوردن و بحث سیاسی و روشنفکری راه مینداختن و اینها. بعدش تو چند سال قبل که رپ به ایران رسید به اونها اطلاق میشد که قرتی هستند و قرتی بازی درمیارن. تو هر دوره ای به ادمهای متفاوت اون دوره نسبت داده شد. 

البته الان تو تایم ما زیاد کاربرد نداره و صفت و لفظ لاکچری جانشینش شده

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
افرین منم شیک پوشم ولی سنگین خوب گفته به این میگن مرد 

ممنون.بخدا بعضی وقتا من مانتو کوتاه میپوشم میگه این چیه سنگین بپوش.تعجب میکنم بنظرم ادم های قرتی از نظر اخلاق یکم بی تربیت هستن .