2777
2789

من دوماه دقت کردم وفکر کنم سیکلم۳۰روزه هست.هر۲۲ام پریود میشم.توی ماشین حساب تخمک گذاری روز تخمک گذاریموزده ۸بهمن ولی بااستفاده ازکیت رور۶ام خط تست پررنگ شده بوده.حالا میخوام بدونم کیت دقیقه یا ماین حساب تخمک گذاریم؟درضمن من امروز باید پریود میشدم که نشدم سینه هامم دردمیکنه امکان بارداری هستش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كيت درست ميگه هرماه با توجه به شرايط بدن ممكنه تخمك گذاري زمانش جا به جا بشه. كل سينه ت درد ميكنه يا ...

همه جاش درد میکنه احساس میکنم داخل سینم یک غده ورم کرده.دیروز دردکمر داشتم ولی پریود نشدم

همه جاش درد میکنه احساس میکنم داخل سینم یک غده ورم کرده.دیروز دردکمر داشتم ولی پریود نشدم

همين كه هنوز پريود نشدي جاي اميد هست انشاالله كه مثبت شه عزيزم علايمت با علايم من فرق داره😉

ازمن دوماهه که تاریخشو نوشتم دوماه۲۲ام پریود میشم

بعضی ها ممکنه درماه دو بار تخمک گذاری داشته باشن و ممکنه تخمک گذاری اول یا اخر سیکل باشه ولی دوره ها مرتب باشه وسط سیکل یه چیز نرمال معمولی 

ولی بازم من درحد خودم میدونم بهتره از دکتر یا ماما بپرسی 

همين كه هنوز پريود نشدي جاي اميد هست انشاالله كه مثبت شه عزيزم علايمت با علايم من فرق داره😉

البته من قبل از پریودیم درد سینه داشتم.حالا تنها امیدم پریودنشدنم هست😔

اها یعنی کیت درست میگه وماشین حساب تخمک گذاری زیاد دقیق نیست

ماشین حساب که اصلا نه 

کیتم بستگی به مارکش داره من مارکی که استفاده کردمو یادم رفته 

ولی دکتر بهتر میتونه برات حساب کنه و ببینه کی درسته یا خودت بعد چندماه دستت بیاد 

ماشین حساب که اصلا نه  کیتم بستگی به مارکش داره من مارکی که استفاده کردمو یادم رفته  ولی ...

یعنی باید برم دکتر .دکتر چطوری روز تخمک گذاریمو تشخیص میده؟؟الان زیر دلم درد داره ولی نمیدونم دلیلش چیه

یعنی باید برم دکتر .دکتر چطوری روز تخمک گذاریمو تشخیص میده؟؟الان زیر دلم درد داره ولی نمیدونم دلیلش ...

دکتر برات سونو واژینال مینویسه تو سونو معلوم میشه تخمک آزاد شده یانه 

ولی خودت میتونی ۴ یا ۵ ماه از کیت استفاده کنی بعد خودت میدونی دیگه کی زمانشه 

دکتر برات سونو واژینال مینویسه تو سونو معلوم میشه تخمک آزاد شده یانه  ولی خودت میتونی ۴ یا ۵ م ...

من یکبار سونوی واژینال انجام دادم روز۱۴ام پریودیم دکتر گفت تخمک گذاری هنوز انجام نشده وفردا یاپس فردا.ازکیت استفاده کردم تا۳روز کمرنگ بود روز۴ام پررنگ شد

من یکبار سونوی واژینال انجام دادم روز۱۴ام پریودیم دکتر گفت تخمک گذاری هنوز انجام نشده وفردا یاپس فرد ...

ممکنه بعضی ماه ها متفاوت باشه بهتره چندماه پشت سرهم با کیت ببینی چی میشه