2777
2789
اخی عزیزم توام ازون شربتو شیرینی بخور خووووووو😂

من دیشب ویار شیرینی زبون کرده بودم شوهرم یه کیلو گرفت از دیشب همشو خوردم دیگه اخراش رحمم اومد یه چن تا واسه این طفل معصوما گذاشتم😂😂😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها دعا میکنید حامله باشم و بچم بمونه یکم لکه بینی دارم

ایشالله میمونه عزیزم فقططططط انرژی مثبتتتت بگیر❤

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
منک بچه رو پاهامه آشپز خونه رو بهم ریختم تا میزارم رو زمین جیغش در میاد هیچ کاریم نمیتونم بکنم😥😥😥

عزیززززززم چقد سخت درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم واقعا سخته😩

الانم ماه اخرِ بارداریمه دخترمم کوچیکه اسباب کشی دارم😭😭😭

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

منک بچه رو پاهامه آشپز خونه رو بهم ریختم تا میزارم رو زمین جیغش در میاد هیچ کاریم نمیتونم بکنم😥😥😥

اوووو حالا کوتا عید عجله نکن ب بچت برس خونه دوساعت دیر تر هم تموم شه طوری نی ولی بچه مهمه😍

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
عزیززززززم چقد سخت درکت میکنم منم این روزا رو گذروندم واقعا سخته😩 الانم ماه اخرِ بارداریمه دخترمم ...

آره بخدا کف پاهام ساییده از بس رو پاهام تکونش دادم جرعت نمیکنم بزارمش رو زمین با باباشم واینمیسته.    چ بد موقعی اسباب کشی دارین میزاشتی بعد بارداری؟؟

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
اوووو حالا کوتا عید عجله نکن ب بچت برس خونه دوساعت دیر تر هم تموم شه طوری نی ولی بچه مهمه😍

خوابه خو پاهام درد. گرفته از بس تکونش دادم😥😥😥

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
آخه خیییلی استرس دارم.چون قبلنم بارداری شیمیایی داشتم

هر بارداری یکی نیس عزیزم ب هیچ وج نگران نباش خاهر خودم بعد 2تا سقط باردار شد 

چه کاکائویی استفاده کردی اینقدر سیاه شده

والا مارکشو نمیدونم خیلی وقت پیش خریدم جعبه اشو انداختم رفته فک کنم بیشتر سیاهیش بخاطر این باشه ک برا 4 قاشق ارد 2 قاشق کاکائو زدم