2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیش ثابت دو جهت رو فقط میگیره اگه دو تا خروجی ازش بگیری وگرن که همون یک جهت چون یکجاثابت فیکس شده

دیش گردون موتور داره و روی یک پایه بغل دیوارنصب میشه شما از توی خونت هر جهت رو عوض کنی خودش بهمون سمت میچرخه...استانی ها...اروپا..عربااا....ما سه سال پیش سیصد دراومد ..ثابت ش خیلی وقت پیشا صد تومن..الان که فعلا نداریم..پول لازم شدین فروختیم . حتما نزدیکه یک تومن شده

الهی و ربی من لی غیرک
دیش ثابت دو جهت رو فقط میگیره اگه دو تا خروجی ازش بگیری وگرن که همون یک جهت چون یکجاثابت فیکس شده د ...

آها مرسی ، جهتاش دلخواهه مثلا اگه بخوام میشه یاهست و یوتلست رو بگیره ؟؟

و اینکه ال ان بی هم میدونی چیه؟ از اونام گرفتیم نمیدونم چیه   

آها مرسی ، جهتاش دلخواهه مثلا اگه بخوام میشه یاهست و یوتلست رو بگیره ؟؟ و اینکه ال ان بی هم میدونی ...

اره دلخواهه...یاه ست..نیل ست...بدر...که میشه اروپا..عرب..ایران استانی ها

اره میدونم چیه...همون به دیش وصل میشه که فیش میخوره میادپشت دستگاه که میگیره دیگه

الهی و ربی من لی غیرک
اره دلخواهه...یاه ست..نیل ست...بدر...که میشه اروپا..عرب..ایران استانی ها اره میدونم چیه...همون به د ...

بعد چند تا جهت میشه به یه دیش متصل کرد ؟؟

کدوم جهتا بهتره به نظر تو ؟؟؟

ببخشید انقد سوال میکنم ازت 

بعد چند تا جهت میشه به یه دیش متصل کرد ؟؟ کدوم جهتا بهتره به نظر تو ؟؟؟ ببخشید انقد سوال میکنم ازت ...

ما که سه تا جهت وصل کردیم همونا که گفتم...بنظرم ایران و اروپا..یعنی همون بدر و یاه ست ازهمه پرکاربردتره...نبابا.چکارکردم مگه خواهر...

اگه میخوای کم هزینه تر دربیاد دیش ساده اگه داری فقط موتور بخر..واس پایه هم نبشی اهن بهمجوش بده سوارکن روی دیوار..پایه کانل با دیش خعلی گرون درمیاد...

الهی و ربی من لی غیرک
ما که سه تا جهت وصل کردیم همونا که گفتم...بنظرم ایران و اروپا..یعنی همون بدر و یاه ست ازهمه پرکاربرد ...

اع مرسی   

اخه رسیورمون حدودا 700 شد میخوایم دیشش ارزون تر بشه ... بعد دیگه دیش ساده گرفتیم هنوز نیومده 

بازم مرسی از اطلاعاتت