2777
2789
عنوان

زایمان😥😥😥😥

138 بازدید | 8 پست

خانوما من سی و هشت هفته ام از دیشب دردای خفیف پریودی دارم دیشب خوابم برد خوب شدم الان دوباره شروع شد پنج دقیقه بود بعد ولم کرد به نظرتون درد زایمانه؟ پاهامم غش میره انگشتای پام یخ میکنه

منم از هفته ۳۰ تاحالا که ۳۵ ام همینطوری میشم هی درد خیلییی کم پریودی میگیرم و بیشتر حسش بهم دست میده وتاپاهام درد میگیره مثه زمانی که میخوای پری بشی🙁ولی شنیدم میگن باید دل و کمرت سفت درد بگیره و هی پشت هم تکرار بشه

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
منم از هفته ۳۰ تاحالا که ۳۵ ام همینطوری میشم هی درد خیلییی کم پریودی میگیرم و بیشتر حسش بهم دست میده ...

منم همینجورم هم هفته تو هم هستم به دکترت گفتی چی گفت ؟؟میترسم دهانه رحمم باز شه الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجورم هم هفته تو هم هستم به دکترت گفتی چی گفت ؟؟میترسم دهانه رحمم باز شه الان

باورت میشه اصلا یادم رفته به دکترم بگم مرتب از هفته ۳۰ اینجوری میشم البته مثلا دوسه روز خبری نیست  یه دفه یه هفته خبری نیست بعد دوباره میاد درحد دودقیقه ومیره تا الان دوهفته دیگه طاقت بیاریم دیگه طوری نیست بچه هامون کاملن😓😣شما گفتی به دکترت؟

باورت میشه اصلا یادم رفته به دکترم بگم مرتب از هفته ۳۰ اینجوری میشم البته مثلا دوسه روز خبری نیست&nb ...

من گفتم بهش گفت بخاب معاینت کنم اگه میگی دردام اینجوریه شاید دهانه رحمت باز شده من گفتم نمیخام معایته کنی و الان پشیمونم  و اینکه ۲۰ تا امپول هپارین داد و شیاف گفت هر شب بزار‌ چون من حتما باید سزارین شم اگه دهانه رحمم باز بشه دیگه نمیتونه سزارینم کنه بخاطر این امپول داد من امپولاروهم نزدم نمیدونم چیکار کنم 

باورت میشه اصلا یادم رفته به دکترم بگم مرتب از هفته ۳۰ اینجوری میشم البته مثلا دوسه روز خبری نیست&nb ...

اخه من هر روز درد دارم استخونا واژنمم شدید درد میکنه مثل پریودی زیر دلم یهو تیر میکشه تا کف پام میگیره 

اخه من هر روز درد دارم استخونا واژنمم شدید درد میکنه مثل پریودی زیر دلم یهو تیر میکشه تا کف پام میگی ...

نه من تیر نمیکشه ولی هی کمرم  یکم درد میکنه و پاهام همینطور و زیر دلمم مقه وقتی که بخوای پریود بشی یه حالیه نه که درد داشته باشیا ولی انگار میدونی مثلا امروز وقتشه اینجوری میشم مثلا توهفته دوسه باری حالا بیشتر شده همین الانم همینطورم منم یادم رفته به دکترم بگم عزیزم راستی منم میخوام سز کنم حالا این هفته نوبت دارم گفت میخواد معاینه ام کنه ببینه چه نوعی زایمان بکنه واسم منم میترسم یه وقت باز نشه رحمم😢