2777
2789

دمای بدن ۳۷/۵توی بارداری خطرناکه؟؟؟؟ سرماخوردم

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سعی کن مایعات زیاد بخوری لیمو شیرین زیاد مصرف کن 

مطمعنی؟؟؟یکم پلکام گرمه

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد
چرا دکتر نمیری؟حتما عفونت داری که دمای بدنت رفته بالا 

دکتر بودم دیشب قرص سفالکسین برای عفونت ادراریم داد خوب میشم باهاش،؟

چرا سفالکسین داده خانوم های باردار فقط میتونن استامینوفن ساده بخورن

قانون انتظارمیگه:👧منظر هر چی باشی وارد زندگیت میشه،پس دائم با خودت تکرار کن،من منتظر عالی ترین اتفاق ها هستم🙆
مطمعنی؟؟؟یکم پلکام گرمه

منم هفته شش بارداری گلو درد گرفتم رفتم کپسول داد البته نزاشتم دمای بدنم بالا بره لیمو شیرین و شیر گرم و ابگرم و لیمو ترش مصرف کردم بهترمم تا احساس گرمی کنم لیمو و پرتغال میخورم

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
چرا سفالکسین داده خانوم های باردار فقط میتونن استامینوفن ساده بخورن

نمیدونم دکتر بیمارستان داد گفت روزی یدونه چکارکنم حالا  امروزم همجا بستس

منم هفته شش بارداری گلو درد گرفتم رفتم کپسول داد البته نزاشتم دمای بدنم بالا بره لیمو شیرین و شیر گر ...

برا عفونت ادراری قرص سفالکسینو بخورم دکتر داده؟

برا عفونت ادراری قرص سفالکسینو بخورم دکتر داده؟

نمیدونم .  اخه سه ماهبارداری یکم حساسه میخوای از اطلاعات دارویی سوال کن شمارش 1490 یا دوباره برو پزشک اوژانس 

می رقصانم زندگیم را بساز خودم    هیچوقت از خدا ناامید نشید معجزاتش به موقع تو زندگیتون رخ میده
نمیدونم .  اخه سه ماهبارداری یکم حساسه میخوای از اطلاعات دارویی سوال کن شمارش 1490 یا دوباره بر ...

ماه هفتمم

قرصاتو مصرف کن به موقع آره حتما خوب میشی به خاطره همون عفونته تب داری 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....