2777
2789

میگی این کیه میگ قبل تو دو بور عاشق شدم خواستم تو جاشونو بگیری

توم یهو میزاری میری

بعد چند هفته میای قسم میخوره جز تو با کسی نیست میگ دوست داره فلان و بیسار

اما تو دیگ بهش اعتماد نداری باورش نداری

میدونی رفتنتم واسش مهم نیس فقط واس خودت عذابه

چیکار میکنی؟؟

کار درست چیه؟؟؟

تصمیم عاقلانه چیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دوست گلم

جریان درباره همین پسره اس که تاپیک زدم

یماه پیش این اتفاقی افتاد که گفتم تو این مدت تقریبا خوب شد رابطمون چون یجورایی ثابت کرد اون دختره مال قبله و دیگه دوسش نداره

تا اینکه دیشب شماره دختره رو بهم داد گفت برو بهش بگو

اقایxاینقد دوست داره توهم دوسش داری

اونقدری که اون میخوادت توهم میخوایش

بگو دوست گلم

بعدش من خیلی ناراحت شدم 

بهش گفتم هر چی بین ما بوده دیگ تموم اصلا اسم منو نیار تو که اونو میخای برو دنبالش

گفتش نه اینو گفتم که اون بفهمه چقد به من بی اعتماد شدی

گفت دیگ باهاش نیستم دوسش ندارم اون منو واس خودم نمیخواست بهش اعاماد ندارم و این حرفا

خب زنگ زدی؟

نه چت کردیم

به دختره گفتم دوست داره گفت اینقد بی غیرت شده شماره منو به همه داده بعد بلاکم کرد

حالا بنظر شماها چیکار کنم این پسره اصلا نمیتونه با اون دختر بمونه بخاطر ی سرس مساعل 

اما من این وسط واقعا گیر کردم خیلی دو راهی بدیم واضحه که اونو دوسش داره از این طرفم اصرار داره با من باشه بخدا نمیدونم چی غلطه چی درست

خانومی تایپیکت رو خوندم 

به نظر میاد پسره دنبال ازدواج نبوده دیده شما دنبال ی رابطه سالم هستین و میخواین ازدواج کنین رها تون کرده رفته 

الان متاسفانه اغلب پسرا قبل ازدواج چندین مورد دوستی ناسالم با دخترا دارن 

خلاصه باید بگم که این روزگار خیلی بد شده سعی کنین تو دام این جور پسرا نیفتین 

خانومی تایپیکت رو خوندم  به نظر میاد پسره دنبال ازدواج نبوده دیده شما دنبال ی رابطه سالم هستین ...

ممنونم از راهنماییتون حالا بنظرتون کار درست چیه ؟

بنظرتون اگ من باهاش تموم کنم درسته یا ادامه بدم؟

دخترم اون آقا هر دو تون رو یکجا میخوارد اولی عشقشه به هیچعنوان نمیتونه فراموشش کنه دومی وه شمایید رو هم برای روزمرگیش میخواد الکی میکه بهت وابسته است لطفا دلت رو از سنگ کن خودت رو گول نزن بعد یه عمر پشیمونی میاره وممکنه بعد از ازدواج دوباره بهت خیانت کنه به نظر من قیدش رو بزن

به نظر منم واقعا تموم کن اون هرچی هم بگه دوستت داره بازم دروغ گفته وحتی اگه باهات ازدواج کنه بازم تا اخر عمر تو رو با اون مقایسه میکنه همیشه حسرت اونو داره چون ادم وقتی یه چیزی از دست میده همیشه به فکرشه به نظرمن ازدواج با پسرایی که بخاطر هوس دوست دختر داشتن بهتر از پسرایی هس که شکست عشقی خوردن