2777
2789
یلحظه منو همسرم موندیم،بیچاره نمیدونست چکار کنه.که خداروشکر داداشم خواب بود ینی عادت داشت تو خواب را ...

اخ اخ بخیر گذشته😂

این صبر که من میکنم افشردن جان است:) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 چیکار کردید بعد

هیچی ،خداروشکر به در و دیوار نپاچید🤣😅

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اخ اخ بخیر گذشته😂

آره ولی فک کنم اون لحظه همسرم چنتا سکته رو رد کرد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بقیه هم داره مگهههه؟؟

😂😂😂😂😂شوخی نکن!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آقا چیه بقیه اش.....یه بارم من گفتم..گفت دیگه نشنوم.....هر چی گفتم چرا..نگفت

ول کن الان میترکیم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
برات ی صلواتم فرستادم اگه میشه تاپیک اخرم گزارش بزن😊

ممنون عزیزم چشم

من با دوستای صمیمیم یه ذره بی ادبی حرف میزنم...هفته اول نامزدی پیش هم بودیم خجالت از وجنات هردو میبارید...یهو دوستم ز زد من از خود بیخود شدم گفتم :چطوری دختره ی خراااااااااب؟!😐 

همسرم گفت من برم ماشینو بدجا پارک کردم😆😅😅😅

مرسی که لایک نمیکنی دوستم❤️
چیه خب خودشون گفتن بقیشو بگو😕😕😕😕من تا حالا بقیشو جایی نگفته بودم بخودا😢😢😢

خب خودم گفتم چیه بقیه اش 😂😂😂😂😂

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
عه پس چرا اونجوری نگام کردی تلسیدم😭😭😭

نه نترس.....من یهو یاده خودم افتادم که اینو گفته بودم بهش....الان میگم حق داشته گفته دیگه تکرار نکن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)