2777
2789

رخت خوابا پهن نشه صلوات

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

فقط یادمه شوهرم هی میپرسی چ خبر! منم اعصابم خورد شد گفتم دسته تبر! ولی فقط همینو شنیده بودم نه بقیه اشو😑😑😑😑😑😑😑 گفت عهههه!!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بارتوعقدبغل هم نشسته بودیم  تواتاق من ی دفعه داداش بزرگم بدون درزدن اومدتواتاق من ی چیزشبیه راه روداره دیگ صدادرشنیدیم زودازهم دورشدیم 

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ما یبار درحین عملیات و لحظه فوران داداشم درو باز کرد اومد تو.

😱😨😨

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
فقط یادمه شوهرم هی میپرسی چ خبر! منم اعصابم خورد شد گفتم دسته تبر! ولی فقط همینو شنیده بودم نه بقیه ...

آقا چیه بقیه اش.....یه بارم من گفتم..گفت دیگه نشنوم.....هر چی گفتم چرا..نگفت

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
یا خدا، چیکار کردین اون لحظه؟

یلحظه منو همسرم موندیم،بیچاره نمیدونست چکار کنه.که خداروشکر داداشم خواب بود ینی عادت داشت تو خواب راه میرفت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️