2777
2789
یلحظه منو همسرم موندیم،بیچاره نمیدونست چکار کنه.که خداروشکر داداشم خواب بود ینی عادت داشت تو خواب را ...

اخ اخ بخیر گذشته😂

این صبر که من میکنم افشردن جان است:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂 چیکار کردید بعد

هیچی ،خداروشکر به در و دیوار نپاچید🤣😅

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اخ اخ بخیر گذشته😂

آره ولی فک کنم اون لحظه همسرم چنتا سکته رو رد کرد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بقیه هم داره مگهههه؟؟

😂😂😂😂😂شوخی نکن!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آقا چیه بقیه اش.....یه بارم من گفتم..گفت دیگه نشنوم.....هر چی گفتم چرا..نگفت

ول کن الان میترکیم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
برات ی صلواتم فرستادم اگه میشه تاپیک اخرم گزارش بزن😊

ممنون عزیزم چشم

من با دوستای صمیمیم یه ذره بی ادبی حرف میزنم...هفته اول نامزدی پیش هم بودیم خجالت از وجنات هردو میبارید...یهو دوستم ز زد من از خود بیخود شدم گفتم :چطوری دختره ی خراااااااااب؟!😐 

همسرم گفت من برم ماشینو بدجا پارک کردم😆😅😅😅

مرسی که لایک نمیکنی دوستم❤️
چیه خب خودشون گفتن بقیشو بگو😕😕😕😕من تا حالا بقیشو جایی نگفته بودم بخودا😢😢😢

خب خودم گفتم چیه بقیه اش 😂😂😂😂😂

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
عه پس چرا اونجوری نگام کردی تلسیدم😭😭😭

نه نترس.....من یهو یاده خودم افتادم که اینو گفته بودم بهش....الان میگم حق داشته گفته دیگه تکرار نکن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)