2777
2789
عنوان

خانوما کسی تجربه بارداری پوچ داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1224 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی ناراحتم داغونم

عزیزم نگران نباش من پنج ماه بعد بطور اتفاقی باردارشدم والان یه دختر یکسال و نیمه دارم منم اونقدر ناراحت بودم که افسرده شده بودم 

خدا بهترینا رو برات رقم بزنه

خیلی ناراحت کنندست میفهمم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
موقع اقدام دکتر یه سری آزمایش هورمونی و تیرویید و ویتامین ازم گرفت گفت مشکلی نداری ولی اسپرم شوهرم ض ...

بله دوباره باردار میشی. چرا که نه. اگه میشه از اون ازمایشها برام عکس بگیر و ریپلای کن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

دليل اينكه من كورتاژ كردم دوست نداشتم درد موقع سقط بكشم بخاطر همين اين كار كردم 

كورتاژ ٥دقيقه بيهوش مي كنند كيسه با دستگاه خارج مي كنند دردي نداره بعدش ي استامينوفن خوردم ي هفته استراحت كردم زندگي زوزمره شروع كردم 

من سقط نشد خیلی درد داشتم ولی خونریزی نکردم

بستریم کردن دارو دادن بعد از ۱۲ ساعتی که دردم دقیقه به دقیقه بیشتر میشد بالاخره سقط شد 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
من سقط نشد خیلی درد داشتم ولی خونریزی نکردم بستریم کردن دارو دادن بعد از ۱۲ ساعتی که دردم دقیقه به ...

زیر دلم گاهی درد می‌کنه ولی خونریزی ندارم خداکنه با دارو دفع بشه

خدا حفظش کنه دخترتو .امید به خدا

مرسی عزیزم 😙

انشاالله به زودی بارداری سالمی داشته باشی